bandicoot Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Ne, ze by to nedavalo smysl, je to proste trh, ale snad nikde jsem tohle nezaregistroval...
sibirnaya Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 kurva, to je krasa, uz je mas na krame ty nechrona na kovu?
MarvinX Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2012 bandicoot: Omlouvám se, samozřejmě, že je důvod a tím je kvalita strojku. V nechronech je strojek J615.84, stejný jako je v modelech Spektrum a Force s delší rezervou výkonu (21 měsíců), kdežto u chrono verze je strojek J622.50 s rezervou výkonu jen 6 měsíců. Ještě jednou se omlouvám, ale jsem po operaci nohy a beru nějaké patáky na bolest a jak je vidět, tak nejsem úplně v pohodě jak jsem si myslel sibirnaya: Jak vidíš měl jsem, ale už jsou fuč. Ale další budou hned jak je v Německu vyrobí. Přesto bych doporučoval, pokud bys o ně měl zájem, udělat si nějakou rezervaci nebo objednávku, protože už dvě vyrobené várky byly hned rozebrané.
MarvinX Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Dorazila mi pravděpodobně poslední zásilka hodinek Junghans 1972 Mega Solar v tomto roce, tak doplňuji ještě pár aktuálních fotografií Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Oloušek Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Ta oranžová barva je zajímavě oživuje. Olie
MarvinX Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 synek: Superluminovu, na ručkách.
MarvinX Odesláno 10. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Omlouvám se, že tady plevelím, ale tak nějak jsem si promazal SZ a to včetně zpráv od lidí, kteří se ptali na 1972 Mega Solar takže mi nezbývá než info dát sem do vlákna. Právě jsem dostal ceník Junghansu na rok 2013 a řada 1972 se zdražuje o cca 15%, takže prosím všechny, kteří mě kontaktovali ohledně hodinek z řady Junghans 1972 aby mi znovu poslali SZ, když stihneme hodinky objednat do konce roku, ušetří se oproti lednovým cenám 25%.
misoo Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 tie cierne su nadherne...byt to mechaniky a namiesto displeja datum na 6-ke...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se