Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Ahoj vsem! Chtel jsem nekoho chytreho poprosit, zda by mi nepomohl udelat poradek ve znaceni hodinek Orient. Je to tak, ze Orient Star a Royal Orient jsou drazsi modely Orientu, neco jako system Seiko 5, Seiko a Grand Seiko? Je pripadne rozdil v cene poznat, nebo to je jen smecko na lidi? Doufam, ze jsem nezalozil zbytecne tema a ze to tu uz nekde neni. Nicmene nenasel jsem. V posledni dobe me zaujalo hned nekolik modelu Orient Star. Maji design, ktery se u normalnich Orientu nevidi (tam je to jen samy vecny kalendar a opraskle Rolexy), ceny, ktere jsou take vic nez prijemne, ale hlavne normalni logo, a zadny hnus z krabicky od cigaret:) Predem diky vsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Je to presne tak jak rikas. Orient - zakladOrient Star - stredni tridaRoyal Orient - nejvyssi modely A zadny smecko to neni , staci kdyz zagooglujes par modelu a uvidis hned sam rozdily ve zpracovanich, strojcich... a cenach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLAM3 Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2012 Je to presne tak jak rikas. Orient - zaklad Orient Star - stredni trida Royal Orient - nejvyssi modely A zadny smecko to neni , staci kdyz zagooglujes par modelu a uvidis hned sam rozdily ve zpracovanich, strojcich... a cenach AHOJ, DOST JSEM TOHO PROČETL TADY O ORIENTECH ALE NIKDE JSEM NENAŠEL ZKUŠENOST S ČERNÝM POVRCHEM VIZ: http://www.orientuhren.de/orient-automatic-cem65007b9-p-431.html?osCsid=sdn27ktj52j346ful5egjmu4k1 NEVÍŠ JAK J ETO ODOLNÝ? JESTLI SE TO DO ROKA , DVOU OŠOUPE A PAK TO BUDE HNUSNÝ? NEBO SE MÁM VYKAŠLAT NA TO ČERNÝ A KOUPIT TO V ČISTÉM LEŠTĚNÉM KOVU? DÍKY ZA NÁZOR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2012 Bohuzel , s cernou povrchovkou od Orientu nemam osobni zkusenost. Seika jsem s timto mel - problem tam nebyl. Myslim , ze s osoupanim po dvou letech, by problem byt ale nemel. Poskrabou se stejne jak ocelove - jen to na nich jde vic videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLAM3 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Bohuzel , s cernou povrchovkou od Orientu nemam osobni zkusenost. Seika jsem s timto mel - problem tam nebyl. Myslim , ze s osoupanim po dvou letech, by problem byt ale nemel. Poskrabou se stejne jak ocelove - jen to na nich jde vic videt. díky, v Evropě jsem lepší ceny nenašel, nemáš nějakej tip kde koupit lépe? jo a mám asi klasickej problém, jako všichni co začínají. Stratil jsem běžecké polar rx200, a ted chci úplně jiné hodinky. Ze začátku se mi líbily orienty....ale ted se mi pro čistý design líbí moc seika SKX007. Mám radši modrou barvu a tak pořád lehce vyhrávají modé orienty, ale ty seika jsou tak čistý, elegantní, že váhám a připlatit zhruba 1000Kč a mít je se mi zdá dobrej nápad. http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/8315-hodinky-seiko-skx007k2-automatic-diver.htm je to dobrá cena? asi jsem to už četl, ale nějak si nepamatuju, co je kvalitnější?? co vydrží víc??nevíš takhle z patra? dík za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Rekl bych , ze to bude kvalitativne to same... jen pozor na ten taj u Seiko - tenhle typ je dost neoblibeny. delaji se i s klasickym Oyster tahem.... K cene nemam moc co rict, vseobecne jsou v CR hodinky predrazene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) To GLAM3: Já jsem kupoval SKX007 tady: http://www.ehodinars...X007_g7560.html za cenu 4.990,- vč. pošty, včera mi přišly a zároveň s tím najednou poskočila cena o 2tis na nynějších 6.990,- (nechápu proč...asi si někdo všimnul, že mi je prodal moc levně). Dají se koupit na citywatches, ale vychází cca na 4.700,- to už byl malej rozdíl. Takže těch 5.190,- ve tvým odkazu je nejnižší cena co jsem v solidních českých e-shopech našel. Psal jsem si taky s p. Šafářem, prý je bude mít koncem tohoto měsíce za 5.100,- (+90,- pošta). KLIK SEM O modrých Orientech jsem taky uvažoval, asi si je ještě přikoupím. http://www.orientuhr...k4pj08q4gbdjbf3 Upraveno 27. července 2012 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se