maudd Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Dobrý den, potřebovala bych poradit, protože jsem absolutní neznalec. Koupila jsem hodinky, údajně Aeby & Landry. Měly by být stříbrné, jsou jdoucí ale vypadává jim rámeček kolem ciferníku, téměř nejdou otevřít a nemají sklíčko. Moje otázky: mají mít vůbec sklíčko, půjde ten rámeček a otevírání vůbec opravit a víte někdo něco o téhle značce? Předem moc díky za případné odpovědi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
maudd Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2012 popravdě, líbily se mi a líbí se mi pořád, ale trochu mě rozladilo, že nebyly v popisovaném stavu. Ještě se zeptám, jaká je asi jejich cena? (Abych se mohla chytat za hlavu )
Karlos Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Hezké jsou, ale chtělo by to víc fotek, ze všech stran včetně strojku. No a když se člověku hodinky líbí, ale nic o nich neví, tak se nejspíš nějakému počátečnému zklamání nevyhne. Je to taková součást procesu vlastního zmoudření No a všechno je opravitelné.
maudd Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2012 tak tady jsou další fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 (upraveno) Hezké, ale evidentně hodně nošené, až prošoupané. Ale jak jsem říkal, všechno se dá opravit. Značka, kterou jsi uvedla, skutečně existovala, ale jestli jsou právě tyhle hodinky od nich, nebo ne, to netuším a trochu o tom pochybuju. Na strojku i na plášti je znak kohouta, muselo by se hledat kdo tohle logo používal. Kdysi jsem měl strojek s přesně stejným logem.K tomu sklíčku - sklíčko mají každé hodinky, těmhle ale chybí původní stříbrný rámeček pro sklíčko a tak ho někdo provizorně nahradil jakýmsi obyčejným rámečkem z jakýchsi dvouplášťových hodinek. Nepasuje tam a držet nejspíš nikdy nebude. Sehnat, nebo vyrobit/přizpůsobit rámeček, který by tam pasoval, bude docela fuška. No a nejspíš s tím souvisí i to otevírání, ten rámeček asi brání pojistce, který drží přední plášť, v pohybu a tak hodinky nejdou otevřít. Otevřít se mají lehce a samy po stisknutí natahovací korunky. Ale ta už je taky vyměněná, problém múže být i tam, to už z fotek poznat nijak nejde. Strojek je slušný průměr, ten je v pohodě, ciferník taky a vyměnit zlomenou ručičku je hračka.EDIT: ale s tím rámečkem pro sklíčko bych se rád pletl a přeju ti aby se ukázalo, že tenhle je původní a aby šel doladit. Upraveno 3. května 2012 uživatelem Karlos
maudd Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2012 S tím rámečkem to bude nejspíš pravda, uvidím, co s tím půjde udělat. Každopádně moc díky za odpovědi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se