Bob Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Zdravim vsechny, nemate nekdo zkusenost s objednavkou z armidawatches.com - doba dodani, kolik se plati za clo+DPH? Je to z HK ... Diky R.
jacob Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Daň je 20% z deklarované hodnoty. Clo je u zboží pro osobní potřebu zanedbatelná částka. Doba dodání skrze FedEx bude do týdne.
Bob Odesláno 7. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Diky za rychlou odpoved, nenasel jsem nikde jestli se to clo nejak nezmenilo ...
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 7. 5. 2012 v 14:31, 'Bob123' napsal: Diky za rychlou odpoved, nenasel jsem nikde jestli se to clo nejak nezmenilo ... No, nevím proč by se mělo clo měnit . Něco pro osobní potřebu jsem proclíval cca před měsícem a clo bylo 0 Kč. Deklarovaná hodnota kolem 13 000 Kč a doplatek daně asi 2 650 Kč (tedy 20% z deklarované hodnoty).
Bob Odesláno 8. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2012 No znas to Kalousek a jeho zmeny :-) treba by se mu dalsich par korun hodilo ...
Bob Odesláno 15. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Tak hodinky dorazily, diky tomu ze je deklarovali za 50 USD jsem platil 605 Kc poplatky, jestli nekdo vaha zda objednat nebo ne, za me jednoznacne jo
jacob Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 10:26, 'Bob123' napsal: Tak hodinky dorazily, diky tomu ze je deklarovali za 50 USD jsem platil 605 Kc poplatky, jestli nekdo vaha zda objednat nebo ne, za me jednoznacne jo Jestli nechtěli doložit doklad z Paypal, nebo banky, tak to jsou docela hrdinové. Správně by to měli chtít .
Bob Odesláno 15. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2012 no u hodinek je faktura watch sample USD 50,- platil jsem to kartou online, tj cca 1000 Kč, z toho mi vyměřili DPH 305,- - asi zvedli DPH na 30% :-)reklamovat to rozhodne nebudu ...
igor261069 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 jen pro info, dph se platí i z ceny poštovného, tak možná proto 305 Kč.
Bob Odesláno 19. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2012 No studoval jsem to celni prohlaseni a clo je vypocitany ze statisticke hodnoty automatu z Ciny ktera dle celniho uradu je 1524 Kc ... I tak je to dobry :-)
vrcan Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Na slovensku mame teda prisnejsich a prefikanejsich colnikov bebeee )))))) Vzdy chcu vidiet aj doklad o platbe, cize nestaci im faktura v baliku, a uz vobec nie uvedena cena na colnom tlacive.... Pokial sa vyhovorite, ze neviete doklad o platbe najst, alebo ho mate v pocitaci a nemate tlaciaren, nevadi, posadia vas za ich pocitac a pekne vas nechaju nalogovat sa na online banking, alebo paypal, apod.. Da sa aj toto obist, ale tu to nebudem rozpytvavat )) Ale k veci, armida su fantasticke hodinky, mal som dvoje, oboje boli mojimi najpresnejsimi hodinkami, lepsie ako desat mojich cosc hodiniek... doslova. Islo vzdy o eta. Od vcera silno uvazujem nad A1 bronze.... fotky vyrobcu bez patiny ma nezaujali, ale pokial uz patina je, tak krasa....
oberan Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Teeeeda na ty Armida A1 koukám jak puk ... ty chci taky
vrcan Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 robia sa s ciernym, modrym, hnedym a zelenym dialom. Mne sa paci najviac asi zeleny, potom hnedy... no a cierny je vzdy univerzalna neutralna a asi najlepsia volba. Jedine, co mi na nich vadi, su nevyrazne namalovane indexy, chcelo by to kovove. Rovnaky problem som mal s bondovkami, mal som verziu s kovovymi indexami, aj malovanymi, a bol to rozdiel. Mimochodom, vsimol si tiez niekto, ako sa cely humbuk ohladom bronzovych tiel hodiniek (benarus, helson, margrete) armide vyhol? Nenapadne si vydali model v bronze, pravy CuSn8 ako ma byt...
gapa Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 V 15. 5. 2012 v 12:50, Bob123 napsal: no u hodinek je faktura watch sample USD 50,- platil jsem to kartou online, tj cca 1000 Kč, z toho mi vyměřili DPH 305,- - asi zvedli DPH na 30% :-)reklamovat to rozhodne nebudu ... Ahoj, tu fakturu na watch sample jsi s nima nějak domloval? BTW: na ocenictime je 100USD slevový kupon na A1 (ale platí i na A2 a možná i ostatní modely).
vrcan Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Myslim ze ten "watch sample" uvadzaju standardne, aj ja som to tak mal, ale neviem na isto. Btw, nakoniec som A1 bronze odolal z dovodu indexov, proste chcem kovove alebo ineho tvaru. Kto uvazuje nad a1 bronze mal by ratat s vacsou hmotnostou, bronz je tazsi ako ocel.
Bob Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Ne nedomlouval, udelali to standartne, oceanictime jsem samozrejme take vyuzil :-) kazdy dolar dobry, 100 dolaru potesi vyrazne ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se