gougy Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 1) Jinak je to bohužel s Ypem u kterého se bohužel změnila časem skladba jeho příspěvků o hodinkách do rádoby vtipných glos a komentářů všech možných témat bez přímé vazby právě k hodinkám. 2) Druhá větší škoda je že jsme díky všeználkům a komentátorům všech ostatních témat příšli o lidi vkládající fotky a příspěvky s jaksi vyšší výpovědní hodnotou napříkld v podobě člena SNOW. 3) Ale shodneme se spolu jistě na jednom a tím tématem je jistě skrývání se za virtuální identitu a tím, že by si JISTĚ nedovolila polovina lidí v reálu to co si dovolí bez znalostí problému vypotit za klávesnicí. 1) naštěstí neřeším, dohodli jsme se s Ypem na vzájemné ignoraci 2) Snow (Thesis atp.) už tady není? To by byla škoda, nějak jsem to v záplavě rozluček a odchodů nepostřehnul. 3) bezesporu, proto jsem proti souběžnému používání více identit. Na druhou stranu to v případě odhalení dá slušný vykřičník a proto bych byl pro odhalení prostřednictvím moderátorů - zejména z důvodu rozrůstání fóra a vláken Prodej-Nákup. Pak se nemůže nikdo divit "uzavřeným skupinám elitářů" obchodujícím mezi sebou a jen vyjímečně s někým "z venku"...
jacob Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 nez umyslna levarna pri prodejiJak přibližně polovina z Vás může vědět, že to bylo úmyslné ? Sorry pánové, ale v tomto mi přijdete jako ovce. Bylo by to, jako kdyby někdo prodával na BMW fóru automobil bez kola.
kdojinej Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Úmyslné nebo ne, košer to nebylo a místo jednoho včasného chlapského sorry přišlo arogantní rozmáznutí přes tři vlákna. Mimochdem, má long taky druhou identitu? Bejt váma tak už to nechám místo dalšího rozmazávání a siláckých výlevů. Howg
Horhe Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 (upraveno) Jak přibližně polovina z Vás může vědět, že to bylo úmyslné ? Sorry pánové, ale v tomto mi přijdete jako ovce. Bylo by to, jako kdyby někdo prodával na BMW fóru automobil bez kola. Přesně. Musíš počítat s tím, že si toho někdo všimne. A už to někdo pls zamkněte. Upraveno 15. května 2012 uživatelem Horhe
jacob Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Přesně. Musíš počítat s tím, že si toho někdo všimne. Když myslíš, že to bylo úmyslné kvůli hodinkám za dvojku (nebo já nevím za kolik), tak každý na to máme jiný názor .
Horhe Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Já už si nemyslím nic. Byla to prostě přihrávka na smeč a neodolal jsem.
Dantechno Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Jacobe uz toho radsi nechte - abych rekl pravdu, me uz je jedno jestli to bylo umyslne nebo nebylo, jestli ma nekdo tri nebo ctyri identity a nebo jestli to tady bylo driv lepsi... Hlavne me to uz nebavi cist porad dokola a nebudu asi jedinej....
jacob Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Hlavne me to uz nebavi cist porad dokola a nebudu asi jedinej.... Máš pravdu a budu to respektovat .
gougy Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Jacobe uz toho radsi nechte - abych rekl pravdu, me uz je jedno jestli to bylo umyslne nebo nebylo, jestli ma nekdo tri nebo ctyri identity a nebo jestli to tady bylo driv lepsi... Hlavne me to uz nebavi cist porad dokola a nebudu asi jedinej.... Takže držet hubu a nechat si nadále s.át na hlavu od anonymních zakomplexovanců, hmm, to zní jako řešení
Dantechno Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Takže držet hubu a nechat si nadále s.át na hlavu od anonymních zakomplexovanců, hmm, to zní jako řešení Myslis to, ze nekdo varuje pred koupi hodinek s vadou? Byt potencionalni kupec, tak jsem mu naopak vdecny - ale mas pravdu , jde o uhel pohledu
gougy Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Myslis to, ze nekdo varuje pred koupi hodinek s vadou? Byt potencionalni kupec, tak jsem mu naopak vdecny - ale mas pravdu , jde o uhel pohledu Já to ale vůbec nevztahuji na "ten případ", ale k otázce skryté identity a nejen z důvodu nákup/prodej.
rorda Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Souhlasím s gougym, ostatně už jsem k tomu v tomto vláknu řekl celkem dost ...
cody Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 To: Cody Jestli jsi toto náhodou myslel na mne tak se zle pleteš, jelikož můj jazyk zhrubl až za poslední 3 týdny vzhledem k situaci.( zvládneš se podívat když soudíš viď ?) Ahoj Longu, človeče neblázni. To nebylo na tebe a tvojí "kauzu". Měsíc jsem tu nebyl, pak jsem to jen četl. Názor na to mám, potřebu komentovat ne. To bylo obecně na všechny.
cody Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 No ale asi jsem sám, tak s tím už nebudu otravovat.
lib Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 No ale asi jsem sám, tak s tím už nebudu otravovat. Nejsi sam; ti ostatni by asi jen byli radsi, kdyby toto debilni vlakno uz konecne zapadlo. A nick mam jen jeden
tmoris Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 jedno je jiste. pokud dosud vladly pochybnosti o tom, zda nekdo patri spise na aukro nez sem (ti vsimavejsi to dokazali identifikovat jiz pri prodeji krasnych, vylestenych, luxusnich a blyskajicich se kaminku), tak ted jiz tyto pochybnosti pominuly.
long Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 jedno je jiste. pokud dosud vladly pochybnosti o tom, zda nekdo patri spise na aukro nez sem (ti vsimavejsi to dokazali identifikovat jiz pri prodeji krasnych, vylestenych, luxusnich a blyskajicich se kaminku), tak ted jiz tyto pochybnosti pominuly. Ano chlapče máš jistě pravdu a svoji odpověd si dovolím trochu rozvést. Minulý týden jsem se zůčastnil velice zajímavé akce na zámku LOUČEŇ a jedna z přidaných hodnot byla možnost strávit libovolně dlouhou dobu sám v kostele a srovnat si myšlenky. Ještě před 14 dny plný zloby a pocitu křivdy zasloužené i nezasloužené bych ti napsal, že mě opět mrzí tak jako při tvém prvním výpadu proti mně, že je opravdu veliká škoda tvých vypocených glos za klávesnicí schovávajíc se za virtuální svět a tvého odmítnutí osobně se mnou setkat ( opravdu bych ti toho chtěl tolik říct) :smile_anim: Nyní ti však napíši ve vší slušnosti pouze to, že máš jistě ve všem pravdu a že o tvém rozhledu jistě svědčí i tento tvůj příspěvěk ,který jistě patří do tohoto vlákna zřízené adminem a tím je " kdo má kolik identit" . ANO opravdu sem ten příspěvěk sedl. Musím s tebou , ale souhlasit i v obsahu tvého příspěvku a tím je to, že sice nejsem jeden z dotčených, ale také bych s tebou možná souhlasil s tím, že bych za jistých okolností uvažoval o tom nějak omezit i zde prodej věcí nesouvisejích s hodinkami na jednu osobu třeba 3 kousky na rok , aby se tady z toho nestal bazar. ( případně zpoplatnit) Také fandím tvému mandátu,kdy jsi se předurčil k tomu rozhodvat zde na foru kde kdo bude a nebude a také kdo bude kde co prodávat. Děkuji Ti za Tvůj příspěvek jelikož mě opravdu obohatil a naplnil mě nevýslovnou radostí .
martin.951 Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Ano chlapče máš jistě pravdu a svoji odpověd si dovolím trochu rozvést. Minulý týden jsem se zůčastnil velice zajímavé akce na zámku LOUČEŇ a jedna z přidaných hodnot byla možnost strávit libovolně dlouhou dobu sám v kostele a srovnat si myšlenky. Ještě před 14 dny plný zloby a pocitu křivdy zasloužené i nezasloužené bych ti napsal, že mě opět mrzí tak jako při tvém prvním výpadu proti mně, že je opravdu veliká škoda tvých vypocených glos za klávesnicí schovávajíc se za virtuální svět a tvého odmítnutí osobně se mnou setkat ( opravdu bych ti toho chtěl tolik říct) :smile_anim: Nyní ti však napíši ve vší slušnosti pouze to, že máš jistě ve všem pravdu a že o tvém rozhledu jistě svědčí i tento tvůj příspěvěk ,který jistě patří do tohoto vlákna zřízené adminem a tím je " kdo má kolik identit" . ANO opravdu sem ten příspěvěk sedl. Musím s tebou , ale souhlasit i v obsahu tvého příspěvku a tím je to, že sice nejsem jeden z dotčených, ale také bych s tebou možná souhlasil s tím, že bych za jistých okolností uvažoval o tom nějak omezit i zde prodej věcí nesouvisejích s hodinkami na jednu osobu třeba 3 kousky na rok , aby se tady z toho nestal bazar. ( případně zpoplatnit) Také fandím tvému mandátu,kdy jsi se předurčil k tomu rozhodvat zde na foru kde kdo bude a nebude a také kdo bude kde co prodávat. Děkuji Ti za Tvůj příspěvek jelikož mě opravdu obohatil a naplnil mě nevýslovnou radostí . Ty jo hlavně, že Tvůj příspěvek semka sedl
spiderer Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Hele Miro, myslim, ze uz by fakt bylo lepsi toho nechat, tohle neustale rachani se v ho*nech ti podle me jenom skodi..
long Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Hele Miro, myslim, ze uz by fakt bylo lepsi toho nechat, tohle neustale rachani se v ho*nech ti podle me jenom skodi.. ANO máš pravdu, pravdu, pravdu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se