Erik S. Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Zdravim vas,zdedil som po pradedovi dva kusy PRIM hodiniek a este jedny RUHLA.PRIMky su dokonca este funkcne ale su v dost zlom stave co sa tyka povrchu. RUHLA uz ani nefunguju. Viete mi prosim povedat ci maju tieto hodinky nejaku hodnotu a priblizne kolko by stalo ich zrestaurovanie? dakujem
mildafleck Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Zdravím hodinky mají cenu 50-100kč.Renovace je nesmyslná investice.
Erik S. Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Zdravím hodinky mají cenu 50-100kč.Renovace je nesmyslná investice. tak to je skoda... dakujem za odpoved
booker007 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Zdravim vas, zdedil som po pradedovi dva kusy PRIM hodiniek a este jedny RUHLA. PRIMky su dokonca este funkcne ale su v dost zlom stave co sa tyka povrchu. RUHLA uz ani nefunguju. Viete mi prosim povedat ci maju tieto hodinky nejaku hodnotu a priblizne kolko by stalo ich zrestaurovanie? dakujem Za mě bych ti poradil hodinky pořádně očistit (nejlépe rozebrat a zašlé nečistoty opatrně odstranit) dát na ně decentní nový řemínek a schovat si je na památku. Finanční hodnotu nemají prakticky žádnou (tedy pokud jde o Primky - Ruhla na tom bude ale podobně), ovšem osobní hodnotu mají asi pro tebe velikou. Tak asi tak.
Jay Doll Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Pokud mají ty hodinky nějakou osobní rodinnou hodnotu, tak by stálo za to je vzít k nějakému šikovnému hodináři a aspoň je maličko očistit, vyčistit, promazat a případně, jak výše zaznělo, koupit nějaký hezký řemínek a uschovat jako památku pro další generaci. Jinak každá renovace přesáhne tržní hodnotu těch hodinek, takže jde čistě o to, jestli mají tu hodnotu citovou nebo ne. Dát je po technické stránce dokupy by nemělo být problém a nemělo by to stát více než pár tisíc za všechny hodinky dohromady. V lepším případě i nekolik stovek korun postačí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se