Vit Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Zvuk budiku najdes Díky. Tak to by mě určitě nevzbudilo Jinak gratulace! To si myslíš, měl jsem Poljoty se stejným budíkem a vzbudily mě (i posměváčky, kteří říkali, že to nikoho nevzbudí) vždy. ... už jsem je prodal ...
robinson Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Prosím tě, co přesně má tvůj příspěvek za smysl? Omlouvám se, ale nějak jsem ho nepochopil. AR dělá i levnější hodinky. A co? Maurice Lacroix taky koupíš za pár tisíc i pár set tisíc. Vůbec mi to nevadí a koupil jsem si nedávno kousek z jejich prestižní řady Masterpiece. Já chtěl hodinky s budíčkem a historickým strojkem. Na JLC jsem neměl, Vulcain se mi aktuálně žádný nelíbil, Maurice Lacroix jsou mi většinou velké a tyhle Auguste Reymond se mi moc líbily. To, že základní model koupíš občas v Tchibu má význam možná pro tebe, ale ne pro mne. Já s tím problém nemám. Pokud ty ano, kup si z druhé či třetí ruky ošoupaný Seamastery s ETOU, ať můžeš okouzlovat kamarády, že máš hodinky, jako James Bond.
robinson Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Ty hoďky jsou takové ošklivé a zvláštní, že se mohou velůmi brzy stát hezkými. Může to být podobné jako z Monstry. Tak dlouho se mi zdáli ošklivé, až jsem si koupil dvoje. A ty tvoje argumenty o Saemastrech s ETOU jsou mi sympatické.
robinson Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Prosím tě, co přesně má tvůj příspěvek za smysl? Omlouvám se, ale nějak jsem ho nepochopil. AR dělá i levnější hodinky. A co? Maurice Lacroix taky koupíš za pár tisíc i pár set tisíc. Vůbec mi to nevadí a koupil jsem si nedávno kousek z jejich prestižní řady Masterpiece. Já chtěl hodinky s budíčkem a historickým strojkem. Na JLC jsem neměl, Vulcain se mi aktuálně žádný nelíbil, Maurice Lacroix jsou mi většinou velké a tyhle Auguste Reymond se mi moc líbily. To, že základní model koupíš občas v Tchibu má význam možná pro tebe, ale ne pro mne. Já s tím problém nemám. Pokud ty ano, kup si z druhé či třetí ruky ošoupaný Seamastery s ETOU, ať můžeš okouzlovat kamarády, že máš hodinky, jako James Bond. S tvými argumenty zcela souhlasím, hodinky jsou zajímavé a časem jistě "zkrásní". P.S. A omlouvám se za špatně umístěný příspěvěk a gram.chybu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se