Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, mozna by jste mi tu mohli pordit, uz delsi dobu se poohlizim po nejakych hodinkach jez by bylo mozno nosit ke kosily pripadne k obleku.. Do ted vlastnim jen automaty Seiko, takovy ten military styl typ si nepamatuju :crying_anim02:

docela se mi libili nejake ty strely ale preferoval bych si jednodussi cifernik, treba s malou vterinvkou. Jo jeste velikost okolo 40mm, samozme rucni natah [nebo automat]. Cenove bych to videl tak 10-15.. uz mam par favoritu z jinych casti sveta ale proc nezkusit i Rusko... :whistle:

diky moc za vsechny reakce

Návštěvník tolja
Odesláno

Ke kosily bych doporučil vintážní deluxy v oceli. Uvnitř je kalibr Poljot 2209, který v době svého vzniku měl konkurovat produkci firem PP, VC a AP. Úplně se to s tou konkurencí nepovedlo, ale hodinky to jsou pěkné a díky průměru pouzdra 35 mm i dodnes nositelné, imho. Fotku hodinek mi našel google, neboť já je sice doma mám, ale v nijak oslnivém stavu. Jo a to hlavní: Cena by ve výborném stavu neměla o moc překročit 100 EUR.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Deluxe také mohu jen chválit, jen když jsem je onehdá sháněl, bylo to jen samé "zlato", což není nic pro mě, takže je chuděry moc nenosím (ale koupi jsem přesto neodolal, úžasně tenké). Tak teď shánět ocel, ach jo, ještě, že tyhle člověka nezruinujou :)

Ad ruské oblekovky, ještě by do toho mohly patřit "Cestovatelé".

Posted Image

http://poljot24.de/en/pd-524401412.htm?categoryId=4

Taky to člověka nezruinuje, podle mě elegantní, jednoduché hodinky a mechanický alarm je docela frajeřinka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...