Gifot Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Zdravim, mozna by jste mi tu mohli pordit, uz delsi dobu se poohlizim po nejakych hodinkach jez by bylo mozno nosit ke kosily pripadne k obleku.. Do ted vlastnim jen automaty Seiko, takovy ten military styl typ si nepamatuju docela se mi libili nejake ty strely ale preferoval bych si jednodussi cifernik, treba s malou vterinvkou. Jo jeste velikost okolo 40mm, samozme rucni natah [nebo automat]. Cenove bych to videl tak 10-15.. uz mam par favoritu z jinych casti sveta ale proc nezkusit i Rusko... diky moc za vsechny reakce
Návštěvník tolja Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Ke kosily bych doporučil vintážní deluxy v oceli. Uvnitř je kalibr Poljot 2209, který v době svého vzniku měl konkurovat produkci firem PP, VC a AP. Úplně se to s tou konkurencí nepovedlo, ale hodinky to jsou pěkné a díky průměru pouzdra 35 mm i dodnes nositelné, imho. Fotku hodinek mi našel google, neboť já je sice doma mám, ale v nijak oslnivém stavu. Jo a to hlavní: Cena by ve výborném stavu neměla o moc překročit 100 EUR. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Měl jsem je zlacené v NOS stavu, jsou to opravdu výjimečné hodinky, hlavně svojí tenkostí ..
Návštěvník tolja Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Ke košilY? hm, tak ty neznám, ale kekosily jedině deluxi
paveiv Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Deluxe také mohu jen chválit, jen když jsem je onehdá sháněl, bylo to jen samé "zlato", což není nic pro mě, takže je chuděry moc nenosím (ale koupi jsem přesto neodolal, úžasně tenké). Tak teď shánět ocel, ach jo, ještě, že tyhle člověka nezruinujou Ad ruské oblekovky, ještě by do toho mohly patřit "Cestovatelé". http://poljot24.de/en/pd-524401412.htm?categoryId=4 Taky to člověka nezruinuje, podle mě elegantní, jednoduché hodinky a mechanický alarm je docela frajeřinka.
pato31681 Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Myslim ze tieto tiez neurazia http://www.smirs.com/aviator-watches/mechanical/31051381624/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gifot Odesláno 20. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2012 Myslim ze tieto tiez neurazia http://www.smirs.com/aviator-watches/mechanical/31051381624/ Ano neurazi ale proc pro vsechen sajrajt na svete maji tak pitome pouzdro, tedy myslim to uchyceni remene?? vypada to divne az trosku poutove:-(
pato31681 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Podla mna je dost nezvycajne a zaujimave. Samozrejme kazdemu sa paci nieco ine :-)
Petr77 Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Fajn poctenicko... jesteze si tu azbuku cas od casu ozivim, ale tohle si teda ctu porad dokola
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se