MiSyk Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 ... takhle si seriál představuju já: pilotní díl: v hlavních rolích: http://www.youtube.com/watch?v=FqTphVKi67Y http://www.youtube.com/watch?v=cXaXUaPGK3k ... a další podobné reklamní ptákoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 Jako vždy to nejlepší nakonec. Při prvním klipu se ni vorosila zadnice, jak to bylo sladký. A při posledním jsem se málem pos... smíchy. John Malkovich zase nezklamal. Jinak super díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 Nádhera... chvíli jsem měl slzy na krajíčku a chvíli jsem se tlemil jak dement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 myslim panove, ze reakce bude u vsech stejna - nakonec sem malem letel ze zidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 Žena jen poznamenala ať aspoň při tom zavřu hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 Dobrý, zrovna dnes o půlnoci to mohu vidět live na svých B-42 Flieger, budu dražit jedny hodinky na ebay (z USA) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 Taky začínají na "F", ale Fortis to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 Tak ty jsou hustý, díky za tip, ideální na Helloween Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se