Chronomag Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Vy někdo nějaké máte? to bych fakt nerad...
watch Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Porad jeste nechapu, jak to tam dostat. Nevim co tam napsat, aby se to loadlo. Ten interface na psani zprav je porad stejny, zadna ikonka na img tam neni. Tesim se, az to bude funkcni. Bude to mnohem rychlejsi nez ted.
pokus Odesláno 20. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2006 Tak, už by to mělo fungovat i pro ostatní uživatele (tohle píšu jako normální uživatel). Jak to menu vypadá, je na obrázku a kdo ho nevidíte, pište... Jinak při náhledu zprávy se ty obrázky ztrácejí, je to známý bug, který už nebudu řešit, takže rovnou posílat příspěvek, nenahlížet...
saboter Odesláno 20. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2006 Ja ho nevidím. Skúšal som sa odhlasiť a zase príhlasiť a nič. Netreba niečo povoliť ?
old black Odesláno 20. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2006 Ja ho nevidím. Skúšal som sa odhlasiť a zase príhlasiť a nič. Netreba niečo povoliť ? Citace Nahrát obrázek Ukázat [1] Upload Slots ... cesta ...
watch Odesláno 20. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2006 Nesmi to byt rychla odpoved. Funkcni je jen citace nebo zaslat odpoved. ne rychla odpoved
Petr_S Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Jo, a proč se mi i obrázek s 66 kb ořízne na tu debi*ní úzkou nudli?
Petr_S Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Už jsem na to přišel (holt mám číst pořádně předchozí příspěvky) - odeslat, nenahlédat. To je jako "protřepat, nemíchat"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se