Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny,

uvazuji o koupi novych hodinek a nahodou jsem narazil na toto forum. Protoze ty, ktere mam vyhlidnute (Omega De Ville Power Reserve) nejsou zrovna nejlevnejsi, tak uvitam Vase nazory - jak doporucujici, tak kritizujici.

Diky Jakub

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kritizovat není co, jdi do nich. Kdyby měly černý datový věnec, jsou dokonalý. Jaký mají průměr? Akorát bych se poptal místních členů na příznivější cenu. Nevím, kde je chceš kupovat a za kolik, ale občas se tu objeví nějaké tipy na slevy.:)

Odesláno

někdo tu prodával moc pěkné de ville co-axialy, nebo se pletu? dokonce jsou k vidění na chrono24.com, když budeš vyhledávat podle Czech Rep.

Odesláno
někdo tu prodával moc pěkné de ville co-axialy, nebo se pletu? dokonce jsou k vidění na chrono24.com, když budeš vyhledávat podle Czech Rep.

To jsem byl já :-) , ty jsou už pryč.

• po měsících...
Odesláno

To jsem byl já :-) , ty jsou už pryč.

Kolik jsi za ne chtel ? Uz jsem se rozhodl, ze Omega De Ville budou me pristi :-)

Odesláno

To here: Doufám, že se slečnama to nemáš stejně, jako s hodinkama. :lol: Není to tak dávno, co jsi se nemohl rozhodnout, které si vybrat Longinesy. Nakonec sis koupil Omegy a už je zase nemáš! To už se ti nelíbily?

To 66o33i: Dobrá volba, určitě neděláš chybu

Odesláno
No jo. Jsou krasne. Kolik stoji nove ? Nikde to nemuzu najit ... diky

68900,- Kč. Moc se mi nelíbí ta malá vteřinovka.

to je jedine, co mi na nich trosku vadi ... asi bych si na to ale zvykl :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...