Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dakujem :cheers:

Leviathan: To sklicko s AR ma uz tiez napadlo, kde by sa dalo zohnat?

Inak to kyvanie rotora sa mi celkom paci, podciarkuje to taky ten "zivot" mechanickych hodin na ruke :D

Upraveno uživatelem cretino
Odesláno (upraveno)
  V 21. 5. 2012 v 6:57, 'Leviathan' napsal:

X-Windy su super. akurat pri pohybe rotora na 7750 sa kyvu cele hodinky:-)

Delaji to i Bally(jasne, stejny strojek), které mam od tebe, mne je to prijemne.

Edit: jo, pardon, samozrejme gratulace k paradnimu prirustku kolegovi.

Upraveno uživatelem Petr Svenda
Odesláno

dakujem za gratulacie, ten biely cifernik sa zapacil aj mne - v kombinacii s gumenym remienkom (kaucukovym?) su to celkom fajn hodinky na leto.. pilotky s kozou neboli to prave na letne horucavy :)

Odesláno

mas pravdu, patri to k nim.. tu som to vymyslel a zladil konecne tak, ze rozmer noziciek puzdra je zhodny s rozmerom mojich pilotiek od Steinhartu, takze remienky budem moct kombinovat na oboch hodinkach - takze jasne, v podstate kozeny nitovany letecky remienok uz k nim mam :D

Odesláno

NO..tu je k tomu diskusia

a este aj tu

a foto z toho vlaka...od Milisa

Posted Image

a od Clena Tiboon

Posted Image

V 21. 5. 2012 v 8:07, 'cretino' napsal:

dakujem :cheers:

Leviathan: To sklicko s AR ma uz tiez napadlo, kde by sa dalo zohnat?

Inak to kyvanie rotora sa mi celkom paci, podciarkuje to taky ten "zivot" mechanickych hodin na ruke :D

Odesláno

..dakujem moc pekne este raz za gratulacie :cheers:

precital som si vlakno ohladne toho nanasania AR a napisal som mechanovi, uvidim aka dojde odpoved.. vidim tu trosku problem v tom, ze hodinky po precitani mnohych tunajsich vlakien nezverim do ruk hocikomu a mam pocit, ze na SK je trosku problem najst toho spravneho hodinara, kde by som bez problemov nechal riesit svoje hodinky :( takze rad by som niekde zohnal komplexnu sluzbu typu poslem/donesiem hodinky serioznemu a uznavanemu hodinarovi a u neho si vyzdvihnem hotovy kus, ktory nebude poskodeny neodbornou manipulaciou.. uvidim ako sa to cele vyvinie, ale ta nadobudnuta plastickost indexov po nanesenej vrstve AR je neskutocna - take cosi potrebujem :D

Odesláno

dakujem :) mam sice trosku problem, lebo krabicu nemam ziadnu vhodnu na hodinky, ale nejak to vymyslim.. v najhorsom si dam dvoje na ruku a jedny do vrecka - nech som jasny :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...