Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem byl v KOSCOMU v Praze, ze si koupim ty Sportury. Musim pochvalit velice prijemny personal, ktery se mi pres hodinu venoval, ikdyz jsem nakonec nekoupi.. proc?

Protoze jsem si vzal na ruku mechanicky automaty ORIS WilliamsF1 TEAM POINTER DATE. Pravdepodobne jsem nakazen....

Co na ne rikate?

tn_Oris_Williams_Pointer_Date.jpg

3831b.jpg

Jsou drazsi nez sportury (22 000 kaucuk, 24 000 kov), jsou jenom 50M a nemaj chronograf. Ale musim uznat ze ty mechaniky maji neco do sebe... A to uz vubec nemluvim o ORIS chrono, nebo TT3, nadhera, ikdyz dost draha :(

Odesláno
Dnes jsem byl v KOSCOMU v Praze, ze si koupim ty Sportury. Musim pochvalit velice prijemny personal, ktery se mi pres hodinu venoval, ikdyz jsem nakonec nekoupi.. proc?

Protoze jsem si vzal na ruku mechanicky automaty ORIS WilliamsF1 TEAM POINTER DATE. Pravdepodobne jsem nakazen....

Co na ne rikate?

http://www.orologiepreziosi.it/catalogo/im...ointer_Date.jpg

http://www.isozaki-tokei.com/3831b.jpg

Jsou drazsi nez sportury (22 000 kaucuk, 24 000 kov), jsou jenom 50M a nemaj chronograf. Ale musim uznat ze ty mechaniky maji neco do sebe... A to uz vubec nemluvim o ORIS chrono, nebo TT3, nadhera, ikdyz dost draha :(

No pro zavodniky asi moc prakticke nejsou ;)

Odesláno

Ty ORIS WilliamsF1 TEAM POINTER DATE jsou vzhledem super, mne se také moc líbí hlavně ta kombinace šedé barvy. Stát tak kolem 4000,-- a mít peníze tak rozšířím sbírku. Pokud si je pořídíš budu tiše závidět a slintat :o). Ahoj jfk

Odesláno

Jo taky se mi moc libi,myslim ze jsem je videl i tady v bazaru tusim za 15 tis. Jinak v Koskomu jsem byl taky,personal ochotny,ale ty sportury co jsem si vybral nemeli a ty druhe se mi na ruce nejak nelibily,takze jsem taky nekoupil nic :(

Odesláno

tak jsem se rozhodl pro seika 595, chtel jsem je koupit na www.superchrono.com, vcera jsem se registroval, ale tesne pred odeslanim platby jsem si rekl ze jeste pockam (porad mi srotovaly ty ORISy), dneska to jdu koupit, a web uplne divnej, napsal jsem jim mail, a oni ze skoncili..... Pesek :(

Kde jinde? Stali tam 350 dolaru, coz je fakt dobry.. Na eBay jsem nasel za 300, ale jenom po USA

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsou doma...

seiko2.jpg

prvni dojmy:

- ty svetly puntiky jsou odlesk blesku, nejsou prakticky videt

- dost tezky (skoro 180g)

- nemuzu mit oprenou celou ruku na stole a psat na klavesnici, diky spone tahu :(

Odesláno
Mno u toho se zase bojím že bude smrdět, a navíc v reálu se mi tento řemen vůbec nelíbí

Zase mi připadá černá luneta a černé indexy mnohem hezčí. S červenou barvou je to moc cirkusové.:( Stačí červené ručky IMHO. A kůže bych se nebál, vypadá solidně, má větrání a je podšitá.

Taky jsem dal k hodinkám Seiko SKZ211 kožený pásek a lépe se to nosí než kovový tah. S koženým páskem je to příjemnější, pohodlnější. Kůže bych se nebál ja píše Kamil sice méně vydrží, ale ty hodinky s koženým řemenem jsou elegantnější. Jinak jsem pro ty 1 hodinky líbí se mi více. Tak koukám, že píšu již pozdě no, ale i ty co jsi vybral jsou moc hezký :o).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...