Matthew Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 (upraveno) děkuji již třem členům, kteří mi poslali body pokud ještě někdo má nějaké přebytečné a nesbíra, nebo sbírá a zbydou mu, za všechny které mi do 20. dorazí budu rád, ještě by se mi jedna cestovní taška hodila a pár mi jich chybí... Upraveno 5. srpna 2012 uživatelem Matthew
Jeremy Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Minulej tejden (a možnáí i tendle, nevím), tam měli 1 bod za jednu dvoulitrovou pepsi.. takže ideální cesta, jak dorovnat hromadu bodů.. B-)
Matthew Odesláno 6. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Minulej tejden (a možnáí i tendle, nevím), tam měli 1 bod za jednu dvoulitrovou pepsi.. takže ideální cesta, jak dorovnat hromadu bodů.. B-) já už jsem bohužel v zahraničí a vrátím se právě až na toho 20... tak nevim jestli je ještě budou ten den rozdávat, jinak by to byl dobrý způsob
Rudykopalsson Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Matthew - já se ti s dovolením nacpu do vlákna, body taky sbírám, kdyby jsi už měl zavazadel dost a body Ti zbyly, věděl bych co s nimi Díky
Matthew Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 nezbylo někomu posledních přebytečných 7 bodů?
Rudykopalsson Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 nezbylo někomu posledních přebytečných 7 bodů? já potřebuji 19:-)
pikec Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Tak domluveno přes SZ, odesílám zítra vše najednou k Matthew. Ať slouží.
Rudykopalsson Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Dnes mě Matthew v SZ informoval, že mi pošle přebytečných sedm kousků, za což mu vřele děkuji. Pánové, pokud se Vám někomu ještě válí pár doma,budu rád, když budete Matthewa následovat:-) Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se