digiMonster Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Dneska som v predajni TH vyskušal čiernu variantu a musím povedat že na živo pôsobia velmi solídne luneta je krasna a lahučko cvaka nie ako na ORIS Aquis hm sú jednoduche krasne čitatelne a hodia sa ako k džinsom tak aj k obleku univerzalne potapky uvažujem o nich
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Jake to ma dynko, pruhled nebo plne? Je to velikost 41mm?
madrider Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Tak zase něco nového od TH. Musím tedy za sebe říct, že předchozí model se mě líbil víc... Ty nové mě přijdou takové obyčejné, bez náboje :-( Možná, že na živo to bude něco jiného, ale zatím se přikláním ke staré variantě.
Tag Heuer LV Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Vcera som bol v predajni a podla mna v skutocnosti nevyzeraju zle.
seaman Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Ja som na ne presiel z Perrelet Seacraft Chrono, bal som sa velkosti, myslel som si, ze mi budu male, ale v skutocnosti su to nadherne hodinky, keramicka luneta je uzasna, skratka skvele a krasne hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se