zdenek80 Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 Obracím se s dotazem na majitele automatů. V pátek jsem si koupil své první mechanické hodinky Orient, ale nemohu přijít na to, jak přesně seřídit čas, resp. jak zastavit vteřinovou ručičku.
gandalf Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 zdenek80 - zkoušel si při vytažané korunce mírně točit proti, jako kdybys chtěl pootočit minutovou ručičku?
zdenek80 Odesláno 14. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 Jo zkoušel, nějak to funguje, ale bojím se, abych tím nepoškodil strojek.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 Jo zkoušel, nějak to funguje, ale bojím se, abych tím nepoškodil strojek. Nepoškodíš, neboj.
rmx Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 Funguje to, pokud je spravne utuzenej ( nastavenej ) ctvrtovej pastorek. V podstate se pretahujes s perem hodinek a tim dojde k zastaveni soukoli.
lassie Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 no ja tohle praktikuju jak s orientkama tak se svejma novejma samuraiema, tak doufa ze to tem hodinkam moc nevadi :-(
rmx Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 Nevadi, ctvrtovej pastorek "jako" spojka u auta, taky se jednou unavi ale pravidelnym servisem se prodluzuje zivotnost.
tm.watch Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 Stalo se vam nekdy, ze tim tocetim do protismeru - pri snaze zastavit vterinovku - zacala jit vterinovka pozpatku? Je to mozne? Teda je to mozne, sam jsem to videl, ale existuje nejake logicke vysvetleni?
Skeleton Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2007 Taky mi obcas jde chvilk pozpatku (kdyz tedy serizuji), myslim za to je normalni ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se