Burik Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 (upraveno) Dobrý den,portřeboval bych poradit,od nějakého odborníka.. Kdysi jsem dostal od dědy,jako malý kluk hodinky,nikdy jsem je nenosil.Bohužel finanční situace vyžaduje,abych je nyní prodal..ale vůbec nevím jakou mají asi hodnotu..jestli vůbec nějakou mají.. Byl by tu někdo tak ochotný a pomohl mi s identifikací a případným oceněním? Foto hodinek přiládám v přílohách vzadu na hodinkách je vyraženo toto:CITIZEN WATCH CO.WATER RESISTBASE METAL MPDG0510-C50154 KA4100573GN-4-S Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. května 2012 uživatelem Burik
gougy Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Tyhle hodinky Tě z finanční krize bohužel nedostanou (pár korun), zato by Ti v případě prodeje imho sakra vadilo, třeba za X let, že jsou hodinky od dědy pryč.
atomicsteve Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Za ně by nebylo ani na pivo...
Frantik Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Za ně by nebylo ani na pivo... .......no malé možná jo
Rodkopf Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Ale zase si nemysli, že Ti děda dal úplně šmejdy z tržnice, jen nejsou sběratelsky vůbec cenné.
long Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Tak že jinak:Morální hodnota jistě převyšuje hodnotu tržní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se