henker Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Ahoj, potřeboval bych tip pro kamaráda, který jede do Londýna a hodlá si tam koupit nové či mírně ojeté hodinky. Něco v kategorii Mido / Longines / Fortis / TH apod. Dík předem.
blackhead Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Na regent a oxford street je jich nekolik, tam urcite na neco najde ale jen nove jsem tam videl.
henker Odesláno 30. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Díky! Nevěděl jsem že funguje i kamenný obchod Jurawatches. Taky jsem slyšel něco o slušných cenách někde přímo na Heathrow - co je na tom pravdy?
Micey Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Todle by mě taky zajímalo, uvítal bych teda tipy hlavně na mírně jetý kousky, ne vintage..
filo-boxer Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Předevčírem jsem viděl jeden second hand obchod a měli toho ve výloze jako že hodně a všechno možné - TH, Omega, Rolex, ML ...Je to kousek od Trafalgar Square, na obrázku označeno červeně. Tam někde to bylo, když se jde z Trafalgar Square, tak na levé straně. Upraveno 31. května 2012 uživatelem filo-boxer
henker Odesláno 1. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Dík, přeposláno do Londýna Předevčírem jsem viděl jeden second hand obchod a měli toho ve výloze jako že hodně a všechno možné - TH, Omega, Rolex, ML ... Je to kousek od Trafalgar Square, na obrázku označeno červeně. Tam někde to bylo, když se jde z Trafalgar Square, tak na levé straně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se