bandicoot Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Prosím o tipy na klasický Marine Chronometer, Deck Watch. Případně i o komentáře čím vás vámi postovaný model zaujal. Požadavky:Velikost 42mm+Kalibr ETA 6498, případně klony (při zachování rozložení cifru, tedy vteřinovky na šestce)Cifr bílý, hladký, čísla arabská.Ručky modřené. Zatím znám:Archimede Deck Watch, kde se mi líbí zapuštěný subcifr a celkově cifr s ručkami mi tak nějak ladíSteinhart Marine Chronometer II, kde se mi líbí masivnost, leštěná luneta a korunkaStowa Marine Original poliert, kde se mi líbí všechno až na cenu (byť o ní nediskutuju)Kemmner Marine Unitas, kde se mi trochu nelíbí logo, i když za 260? se Seagullem to je na takové to domácí natahování OK Díky za tipy, držte se prosím podobné cenové hladiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Takhle honem mě napadaj Tourby, asi budou mít víc verzí strojku/cifru.. Až na ten debilní název to jsou solidní hodinky řekl bych, zpracování mi přijde o třídu vejš než Steinhart. zdroj: http://forums.watchu...%5D-506271.html EDIT: Jo a krásný jsou tyhle - http://precisiontime.blogspot.com/2012/05/hamilton-khaki-navy-pioner-limited.html - Hamiltony, ale asi už přes rozpočet, nevim. Upraveno 30. května 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Ty mě pleteš! Definice: deck watch (on a ship) a precision watch used on deck for navigational purposes to avoid disturbing the chronometer. Čtu klasické deck watch neboli palubní hodiny a myslel jsem, že sháníš něco takového: odkaz na zajímavý článek Mně by se nejvíc líbily Ulysse Nardin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 V teto kategorii a cenove urovni u me vyhrava Stowa.U Tebe taky, jen hledas, jestli neco neuniklo, ze? A Tourby je fakt celkem debilni jmeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Nautilus L.E. Ale je o ně docela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Tourby je možná debilní název firmy(osobně souhlasím),ale hoďky umí. Výborný je že si můžeš nechat postavit model podle svých představ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Zatím znám: Archimede Deck Watch, kde se mi líbí zapuštěný subcifr a celkově cifr s ručkami mi tak nějak ladí Právě teď dal Hugo14 jedny do prodejního vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) V teto kategorii a cenove urovni u me vyhrava Stowa. Vyhrává. Ale není to úplně ta kategorie, je 2x dražší než Archinmede a Steinhart a 3x jak Kemmner. jen hledas, jestli neco neuniklo, ze? Přesně tak, výrobců je dost a kvůli jednoduchosti hodinek na nich není co zkazit a i ty levné jsou celkem dobré. A Tourby je fakt celkem debilni jmeno Je, byť hodinky mají opravdu super. Mrzí mě, že mi utekly Tyhle Nivrely. Blbý fotky perfektních hodinek (ten cifr je v reálu spíš bíly) s Unitasem s labutím krkem a balancovanou setrvačkou. Upraveno 31. května 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se