Harlequin Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Sice to není žádná novinka, ale barevná kombinace je konečně ta pravá. TAG Heuer Monaco Twenty Four McQueen Calibre 36 Chronograph Steva si prostě neodpustím. Upraveno 31. května 2012 uživatelem Harlequin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Celkem hnus imho, datum stylem včera-dnes a zítra mi vadí obecně, uřízlý subciferníky jsou strašný, stejně jako jejich mohutný kovový lemování a korunka tomu nasadila korunu...vypadají jak metroušská tuctovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Steve na steroidech, asi takový dojem to ve mě vyvolalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 ja vase zhnusenie nezdielam...ono Monaco je skor v poslednej dobe synonimom stvorcoveho dizajnu a asi by som tento model s McQueenovkami nezamienal.Videl som tento kusok na zivo, cal36=El Primero mu dodava zvlastnu prichut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Monaka mám rád, ale tohle je děs - kruh ve čtverci, vyřízlý ciferník do kříže, zbytečný šrouby, 3denní datumovka, korunka aka granát..Barva ok, ale jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Monaka mám rád, ale tohle je děs - kruh ve čtverci, vyřízlý ciferník do kříže, zbytečný šrouby, 3denní datumovka, korunka aka granát..Barva ok, ale jinak srouby su anti-shock tlmice podobne ako mal riesene WYLER na svojich Chrono R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se