Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
to se mne celkem uklidnil, já už myslel, že budu muset reklamovat,

doufám, že to nemyslíš ironicky :crying_anim02:

Radší choď dřív spát, protože jinak by sis ještě dělal starosti, že tam něco přes hodinu zdržuje den v němčíně, nebo druhém jazyku a až pak se tam překotí ten anglickej. Prostě si ušetříš pět hodin nervů...

Odesláno
a nevíte proč to tek je?

že by japonci něco podcenili, nebo to má nějaký důvod?

No hele...podcenili...není to display na digitálkách, koupil´s něco, co je plné ozubených koleček, šroubků, táhel...

Prostě to ber jako vlastnost, některé kalibry mají datum přehozeno za chvilku, jiné nemají.

• po měsících...
Odesláno
Radší choď dřív spát, protože jinak by sis ještě dělal starosti, že tam něco přes hodinu zdržuje den v němčíně, nebo druhém jazyku a až pak se tam překotí ten anglickej. Prostě si ušetříš pět hodin nervů...

tak přesně této věci (s tím dnem ve druhém jazyku cca 2h po půlnoci) jsem si včera všiml u mých nových Seiko5, které jsem si nadělil pod stromek :smile_anim: a moc jsem to nechápal, takže teď už vím že je to normální

• po měsících...
Odesláno

Zdravim,

protože nerad píšu, tak jsem do této doby nepřispíval. Bohužel nyní jsem donucen poprosit o radu. Pravděpodobě jsem porušil mechanismus day/date na svých černých monstrech. Prostě mi to nechodí tak jak by mělo. Ještě zkusim tak v 15hodin pretočit čas o celých 12hodin a uvidim. Každopadně díky za každou radu co mi kdo poskytne.

Odesláno
Zdravim,

protože nerad píšu, tak jsem do této doby nepřispíval. Bohužel nyní jsem donucen poprosit o radu. Pravděpodobě jsem porušil mechanismus day/date na svých černých monstrech. Prostě mi to nechodí tak jak by mělo. Ještě zkusim tak v 15hodin pretočit čas o celých 12hodin a uvidim. Každopadně díky za každou radu co mi kdo poskytne.

Mirku klídek, monstra nejsou Patek Philippe. Na nic nečekej, prostě je bafni, vytáhni korunku kam až to půjde (předtím ji vyšroubuj, hehe), kruť s ní po směru hodinových ručiček (!) po dobu dvou, tří 24 hodinovejch cyklů a uvidíš, jestli je něco špatně nebo ne. Max. tam můžeš mít přehozený dny v týdnu ENG/FR, to je to nejmenší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...