Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení chronomagoři,

obrátil se na mě s prosbou o pomoc kolega, který je velmi technicky založený. Při našem rozhovoru se mi svěřil, že by si rád koupil hodinky ze kterých by měl radost při každém pohledu na ně. :smile_anim: Po několika pivech a dvou hodinách debaty jsem z něj dostal alespoň pár základních požadavků. Hodinky by měly být většího rozměru (myslím, že podle jeho vzhledu a zápěstí tak mezi 45-55), tvar pouzdra nerozhoduje, hodinky by měly být jak na jednání s obchodními partnery tak na trošku ušpinění při tahání auta z bahna (nečastější činnost při offroadmagoření) a měly by vyjadřovat jeho značně technické zaměření, tedy zřejmě průhled přes číselník na mechaniku, popřípadě jiné vymoženosti technického charakteru. Cenová relace okolo 20 tis. (velmi hrubý odhad, pokud se zamiluje dá i více :whistle:).

Při našem rozhovoru mi pouze nastínil užití a požadavky, takže je zřejmě nakloněn skoro všemu. Opravdu je to hlavně o té technice ze které je opravdu paf a sám v ní dělá. Několik málo odkazů k namlsání jsem mu již během dnešního dne zaslal, ale jednalo se spíše o videa typu Tourbilion, výročí letu člověka do vesmíru a podobně, jen aby viděl, jaké zázraky mechanika hodinek dokáže.

Děkuji Vám za pomoc při hledání hlavně reálných hodinek, které jsou dostupné na našem trhu.

Odesláno

A jsi si jistej, že chce mechaniku? V těhlech cenovejch relacích bude víc technickejch fičurek u quartzek, nevim, nějaká kombinace stopek/věčnýho kalendáře/měsíční fáze atd třeba.. ale to jenom tak na zamyšlení, mechanika je samozřejmě doporučitelnější:)

Odesláno (upraveno)

myslím, že mu jde nespíše o to vidět točící se kolečka, převody řetězem a podobně, je to opravdu o těchto technických záležitostech.

Upraveno uživatelem Bebin
Odesláno

Mno jo, jenže za tyhle peníze prostě nic lepšího/zajímavějšího než obyč ETA, maximálně ještě chrono, nebude.. Apropo v týhle velikosti, tak ať si koupí 47mm pilotky s Unitasem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...