Návštěvník Snow Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Nejednalo se o zrovna vyrovnaný souboj. Porovnával se chronograph s klasickým provedením. Pokud by se postavil Carreram Conquest Ceramica Chronograph, vypadal by možná výsledek jinak. Osobně bych měl jasno, Longines by vyhrál na celé čáře. zdroj - http://www.watchsite...specs-pictures/
Kristian.nov Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Nejednalo se o zrovna vyrovnaný souboj. Porovnával se chronograph s klasickým provedením. Pokud by se postavil Carreram Conquest Ceramica Chronograph, vypadal by možná výsledek jinak. Osobně bych měl jasno, Longines by vyhrál na celé čáře. zdroj - http://www.watchsite...specs-pictures/ Mě se tam prostě nelíbí ta velká přeškrtlá dvanáctka. A to i u Hydroquest chrono.
Návštěvník Snow Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Mě se tam prostě nelíbí ta velká přeškrtlá dvanáctka. A to i u Hydroquest chrono. Souhlasím, Tvůj tip je lepší, vyrábí se verzi chronograph a keramika ? Už je sice po boji, nicméně třeba bude někoho vlákno inspirovat a hodinky v požadované konfiguraci přivítá.
Kristian.nov Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Souhlasím, Tvůj tip je lepší, vyrábí se verzi chronograph a keramika ? Už je sice po boji, nicméně třeba bude někoho vlákno inspirovat a hodinky v požadované konfiguraci přivítá. Bohužel bez keramiky tady ale teď sem narazil na tohle i s keramikou...... to by byl pro mě z Longinů jasnej favorit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VITASS Odesláno 20. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2012 ale teď sem narazil na tohle i s keramikou...... to by byl pro mě z Longinů jasnej favorit Ty jsou pěkné, ale už nesplňují kritérium 40k. A co se týče těch chronografů u klasických conqestů, tak mám naprosto stejný názor s tou rozseklou dvanáctkou. Vůbec se mi nelíbí.
VITASS Odesláno 20. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2012 Já bych bejt tebou začal hledat znova a pořádně V týhle kategorii (beru cenu novejch Longines) je takovejch skvělejch možností.. Union Glashutte, Stowa, Alpina, Maurice Lacroix, Rado (original diver) atakdále.. Jestli je to OT tak sorry, mně prostě ani jedny z toho tvýho výběru moc nejedou. OT to určitě není prošel jsem určitě všechny tyto značky a spoustu dalších. Pro široký rozhled určitě doporučuji aplikaci Choro24 pro iphone. Tam zle zkouknout moře hodinek ve velmi dobrém poměru množství/čas.
VITASS Odesláno 22. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Ještě jednou díky za pomoc při výběru. Dnes jsem koupil TH Carrera CV.2010 v Chronotheku ve Vídni. Jakmile budu mít fotky, tak dám do přírůstků.
USER47 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Pedro, můžeš přestat nahánět příspěvky touhle nesmyslnou nekromancií? V předchozím postu píše, že fotky dává do přírůstků, kdybys věnoval zlomek svý zdejší aktivity ke čtení, věděl bys, že je to speciální sekce. To vlákno s fotkama je tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50223-tag-heuer-carrera-2010
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se