Přejít na obsah

49 hlasů

1. 1. Co byste brali vy?

• Nové Longines Conquest ceramic cca 35k
    • Použité TH Carrera calibr 16 cca 40k

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Nejednalo se o zrovna vyrovnaný souboj. Porovnával se chronograph s klasickým provedením. Pokud by se postavil Carreram Conquest Ceramica Chronograph, vypadal by možná výsledek jinak. Osobně bych měl jasno, Longines by vyhrál na celé čáře.

zdroj - http://www.watchsite...specs-pictures/

Odesláno

Nejednalo se o zrovna vyrovnaný souboj. Porovnával se chronograph s klasickým provedením. Pokud by se postavil Carreram Conquest Ceramica Chronograph, vypadal by možná výsledek jinak. Osobně bych měl jasno, Longines by vyhrál na celé čáře.

zdroj - http://www.watchsite...specs-pictures/

Mě se tam prostě nelíbí ta velká přeškrtlá dvanáctka. A to i u Hydroquest chrono.

Návštěvník Snow
Odesláno

Mě se tam prostě nelíbí ta velká přeškrtlá dvanáctka. A to i u Hydroquest chrono.

Souhlasím, Tvůj tip je lepší, vyrábí se verzi chronograph a keramika ? Už je sice po boji, nicméně třeba bude někoho vlákno inspirovat a hodinky v požadované konfiguraci přivítá.

Odesláno

Souhlasím, Tvůj tip je lepší, vyrábí se verzi chronograph a keramika ? Už je sice po boji, nicméně třeba bude někoho vlákno inspirovat a hodinky v požadované konfiguraci přivítá.

Bohužel bez keramiky tady

ale teď sem narazil na tohle i s keramikou...... to by byl pro mě z Longinů jasnej favorit

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ale teď sem narazil na tohle i s keramikou...... to by byl pro mě z Longinů jasnej favorit

Ty jsou pěkné, ale už nesplňují kritérium 40k. A co se týče těch chronografů u klasických conqestů, tak mám naprosto stejný názor s tou rozseklou dvanáctkou. Vůbec se mi nelíbí.

Odesláno

Já bych bejt tebou začal hledat znova a pořádně:)

V týhle kategorii (beru cenu novejch Longines) je takovejch skvělejch možností.. Union Glashutte, Stowa, Alpina, Maurice Lacroix, Rado (original diver) atakdále..

Jestli je to OT tak sorry, mně prostě ani jedny z toho tvýho výběru moc nejedou.

OT to určitě není :) prošel jsem určitě všechny tyto značky a spoustu dalších. Pro široký rozhled určitě doporučuji aplikaci Choro24 pro iphone. Tam zle zkouknout moře hodinek ve velmi dobrém poměru množství/čas.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...