Dantechno Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Kazdopadne Hujery - ale samozrejme zalezi na stavu...
bandicoot Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Carrery jsou hodinky, ktery jsem nekolikrat preskocil, jenom proto, ze TH aktualne vnimam spis jako lifestylovou znacku.Je mi to ale trochu lito, protoze to jsou pekny hodinky a libi se mi dokonce v nekolika provedenich.
onney Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Já osobně bych šel do TH. Chceš sportovní hodinky a chrono to rozhodně podpoří. Když je přehodíš na kůži, půjdou i ke košili, pokud zrovna nepůjdeš do opery. Za mě tedy TH....ale jak již bylo napsáno, záleží na stavu.
gougy Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 TH, jednoznačně. Bandiho obavy z lifestyle značky nesdílím, vyhovuje mi to tak a navíc v případě Carrera je to opravdu bezpředmětné.
zibarek Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Určitě TH, jestli jsou v dobrém stavu, tak není co řešit. Na živo jsou parádní.
Kristian.nov Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Loginy jsou mi odjakživa sympatický, ale Carrery jsou Carrery, na živo jsou fakt krásny a univerzální a jsou to myslím dostatečně prověřené hodinky...
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Můnvoče jsou sportovní klasika...
Kristian.nov Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 A když už sportovní Longines, tak tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
fcmasakr Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Mně se třeba Carrery hrubě nelíběj, takže z této dvojice bych volil Longines. Ale nejspíš zůstanu ve volbě osamocen ...
VITASS Odesláno 12. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Výsledky jsou zatím celkem dost jednoznačné ) Ne že bych to neočekával, ale čekal jsem to těsnější.
libor2002 Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Výsledky jsou zatím celkem dost jednoznačné ) Ne že bych to neočekával, ale čekal jsem to těsnější. to bylo jasny hned, kdyz das na vyber mezi VW a BMW, tak tesnotu nemuzes ocekavat
Micey Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 (upraveno) Já bych bejt tebou začal hledat znova a pořádně V týhle kategorii (beru cenu novejch Longines) je takovejch skvělejch možností.. Union Glashutte, Stowa, Alpina, Maurice Lacroix, Rado (original diver) atakdále.. Jestli je to OT tak sorry, mně prostě ani jedny z toho tvýho výběru moc nejedou. Upraveno 12. června 2012 uživatelem Micey
Pavel K. Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Longinsy mám rád, ale tady z těchto jednoznačně TH.
MutraBG Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 A když už sportovní Longines, tak tohle Do takových bych šel, ale v daném výběru raději TH..
VITASS Odesláno 15. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Díky všem za odpovědi. Rozhodl jsem se pro TH. Teď je ještě sehnat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se