Přejít na obsah

Citizen PD3390-52A Automatic Ladies Sports - prosím radu

karel hb

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak po velkém bádání jsem vybral optimální hodinky pro manželku, které jí snad chvíli vydrží. Je obrovský problém sehnat dámské automaty ve velikosti kolem 30mm s WR 10, navíc s plným datumem a lumi podsvícením a ještě aby vypadaly univerzálně a ne moc sportovně a byly za dobrou cenu. Tady v republice vůbec nic a co mám kontakt na pána, který se tím zabývá, tak vyšlo v podstatě pouze tohle http://www.skywatche...-best-price.htm , ale z jiného obchodu. Cena je 125 dolarů i s dovozem a možná to klapne bez DPH, jinak ještě asi 400kč navíc. Líbila by se mi jiná barva cifru, třeba modrá, ale dostupné jsou už jen bílé, asi výroba ukončena a je to doprodej. Manželka tvrdí, že je musí vidět na živo, ale myslím, že to klapne. Jen bych se rád zeptal, Citizen moc neznám, jak jsou na tom jejich automaty, je to srovnatelné se Seiko nebo výrazně horší? Předpokládám, že za ty peníze tam bude ten nejzákladnější kalibr, je to inhouse jako u Seika? A podsvícení lumi, je v pohodě? Tak co myslíte, objednat, je to dobrá koupě? Děkuji.

PS: Docela na to spěchám, manželka bude mít brzy svátek a tak abych to stihl, jsem trochu duplicitní a tento příspěvek jsem překopíroval z vlákna poraďte s koupí a výběrem. Tam už mám příspěvek delší dobu a tak už to možná moc lidí znovu neotvírá a protože jsou to Citizeny, hodil jsem to raději sem, spíš se asi dočkám reakce. Jde mi jen o radu, jestli do nich mohu narukovat a budou sloužit jako Seika, která bych raději, bohužel v této výbavě a cenové relaci bohužel nic.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pravděpodobně vyřešeno, stejně je to tu bez odezvy, tak se to může uzamknout. Děkuji.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...