Přejít na obsah

Seiko Coutura SPC016 fake ?

Džon

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

jsem nováček a přes bazos.cz jsem koupil tyto hodinky, byl to kup celkem naslepo, protože fotky u inzerátu byly rozmazané a prodejce tvrrdil, že hodinky zdědil, že od nich nemá papíry,ale že s nima byl u hodináře je promazat atd. a že říkal že jsou pravé. Chtěl za ně původně 3000Kč a podařilo se mně dohodnout výměnu za dotykáč telefon (před rokem ho našla přítelkyně v lese) , sice vypadá dobře, ale odstavil jsem ho před pár týdny protože už místama vynechával a bylo vidět že je na posledním tažení + 500Kč, takže téměř zadarmo :rolleyes: . Hodinky byly v dobitém stavu poměrně dost doškrábané a dotlučené, sklíčko teda bez čehokoliv jako nové. Kamarádi co jsou blázni do motorek mně dali nějaké dvě brusné pasty a na pohled jsou najednou hodinky jako nové, na fotkách jsou vidět ještě menší škrábance ale jsou k nepoznání oproti původnímu stavu.

Chci se teda zeptat, co si o nich myslíte, jsou to nějaké fakeovní hodinky? Díky za všechny Vaše názory a rady :guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Nevypadá to na fake.

Tímhle bych se moc nechlubil, děláš si dobrou reklamu. Od tebe bych v budoucnu nekoupil ani řemínek.

.... a podařilo se mně dohodnout výměnu za dotykáč telefon (před rokem ho našla přítelkyně v lese) , sice vypadá dobře, ale odstavil jsem ho před pár týdny protože už místama vynechával a bylo vidět že je na posledním tažení + 500Kč, takže téměř zadarmo :rolleyes: .

Mimochodem na Ebay se podobná Seika dají koupit pod 70$.

Ohledně fotek si přečti pravidla!

Odkaz ke komentáři

Nevypadá to na fake.

Tímhle bych se moc nechlubil, děláš si dobrou reklamu. Od tebe bych v budoucnu nekoupil ani řemínek.Mimochodem na Ebay se podobná Seika dají koupit pod 70$.

Ohledně fotek si přečti pravidla!

Nechtěl jsem se rozepisovat moc dopodrobna (aby si to vůbec někdo přečetl), bylo to takto:

Bylo to asi tak že borec řekl že od nich nemá papíry, tak jsem mu řekl že 1500Kč bych je koupil, což nechtěl - tvrdil že nové stály 11000Kč, tak jsem se ptal jak jsou staré - prý 2roky. (2roky staré hodinky po dědovi za 11tyček bez jakéhokoliv dokladu, když nedávno skončila záruka?). Borec měl ještě daný jeden inzerát že prodá telefon nebo ho vymění za nějakou elektroniku, tak jsme se dohodli nakonec telefon+500Kč za hodinky. Nicméně musím podotknou že šlo o osobní předání takže si telefon ošahal, já zase hodinky a oboustranně jsme se dohodli. Takže nemyslím že by na tom bylo něco špatného.

Za ty obrázky se omlouvám..

Odkaz ke komentáři

2Džon: kdybys radši zalhal žes v lese našel ty hodinky - ale to jak se tady bohatýrsky chlubíš s nalezeným mobilem (který ses nejen nepokusil vrátit - i ztracený mobil má SIM s volanými čísly - a na pokaženém ještě chtěls vydělat) je tak dokonalá ukázka vychcánkovství a zm.dství, že ti nelze než popřát ať ti ty vyhandlovaná Seika přireznou k pazouře!

Kdoví jestli je dotyčný bazošník taky "nenašel" - třeba na lavičce u koupaliště, když se nikdo nekoukal... :thumbsdown_anim:

Ostatním sorry za offtopic - ale z podobných "šťastných nálezců" jako je "Džon" je mi fakt na blití :furious:

Odkaz ke komentáři

2Džon: kdybys radši zalhal žes v lese našel ty hodinky - ale to jak se tady bohatýrsky chlubíš s nalezeným mobilem (který ses nejen nepokusil vrátit - i ztracený mobil má SIM s volanými čísly - a na pokaženém ještě chtěls vydělat) je tak dokonalá ukázka vychcánkovství a zm.dství, že ti nelze než popřát ať ti ty vyhandlovaná Seika přireznou k pazouře!

Kdoví jestli je dotyčný bazošník taky "nenašel" - třeba na lavičce u koupaliště, když se nikdo nekoukal... :thumbsdown_anim:

Ostatním sorry za offtopic - ale z podobných "šťastných nálezců" jako je "Džon" je mi fakt na blití :furious:

telefon byl vyplý měl PIN který jsem na tři pokusy netrefil, a na to abych běhal půl dne po operátorech s tím abych jen zjistil jestli vůbec nějakým způsobem jde dohledat původního majitele, tak na to jsem se vykašlal. Je mně jasné že su tady jediný největší zbabělec a nikdo z vás by se tak nezachoval a všeci by udělali i nemožné aby telefon našel zpět původního majitele...

Bohužel to že by se mohlo jednat o kradené hodinky mě poprvní napadlo až už jsem je měl (celou dobu jsem si myslel že jsou to fake hodinky). Nikdy bych si nic kradeného nekoupil.

Odkaz ke komentáři

tiez si myslim, ze na fore medzi gentlemanmi, ktori nevahaju posielat nemale sumy vopred za hodinky a ktorych slovo je presne to, co robi chlapa chlapom, takyto pristup nema co hladat :(

Nejsem takový zm.d jak to tady vyznívá, nenapsal jsem ten příspěvek zrovna šťastně a dobře mně tak, je mně jasné že už nemá cenu se jakkoliv obhajovat, protože to nikdo nebude stejně brát. V obchodování na internetu se snažím chovat adekvátně prodávajícímu, už jsem párkrát naletěl a nehodlám tak dopadnout znovu. (Kdo nikdy nenaletěl - tak upřimě gratuluju, je to malý zázrak).

Nicméně Vám vyhovuji, sice mě to mrzí ale slibuju Vám že to byl můj první a poslední příspěvek...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...