Micey Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 (upraveno) Tak že jsi to ty a mně se nechce nic moc dělat, vzal jsem mobil a pokusil jsem se to přes ten tah nějak vyfotit:) Upraveno 16. července 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Tak že jsi to ty a mně se nechce nic moc dělat, vzal jsem mobil a pokusil jsem se to přes ten tah nějak vyfotit:) Děkuji:-) fakt krasne zdobený kousek, neni co dodat. Btw: Já jsi včera vystezejkovac objednal na eBay pro jistotu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Za málo, taky bych si ho už měl pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Konečně jsem se dostal k foťáku. Jsou výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Bandi, jsou, akorát mi na mě přijdou tak nějak moc dokonalý. Chtělo by to nějakou bublinku ve skle, index nakřivo nebo tak něco, abych se před nima nemusel stydět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Paráda, moje snové hodinky - jen mám zatím stále jiné finanční priority... ...a ty fotky na slunku, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 To byste nevěřili, jak je tady hnusně. na kalendář ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Jsi laskav:) Tak já se du podivat, jaký jsou podmínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Bandi, jsou, akorát mi na mě přijdou tak nějak moc dokonalý. Chtělo by to nějakou bublinku ve skle, index nakřivo nebo tak něco, abych se před nima nemusel stydět.. O to déle by ti mohli vydržet ne :-) i když tady člověk nikdy neví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Krom toho ze ty hodinky jsou fakt uzasny a nesnasim te ze jsi sem ten link dal... Tak musim konstatovat ze samsung galaxy nexus jakoze foti fakt neskutecne... cumim jak pero z gauce. a p.s. maj je v cechach nekde na krame ze by si je clovek mohl jit zkusit a predtim poctive pritlouct doma platebni kartu ke stolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 (upraveno) Sice trochu s křížkem po funuse (v době dovolených jsem to tu trochu zanedbával), ale nedá mi to- Aqua Terry jsou pro mě téměř dokonalé skloubení elegance a sportu, ten cifr je úžasnej. Jsou to jedny z mála hodinek lepších firem, kterým bych odpustil i quartz strojek. Upraveno 20. září 2012 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 a p.s. maj je v cechach nekde na krame ze by si je clovek mohl jit zkusit a predtim poctive pritlouct doma platebni kartu ke stolu?V Omega butiku na Staromáku, možná tu golfovou verzi, ale to je skoro to samý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 V Omega butiku na Staromáku, možná tu golfovou verzi, ale to je skoro to samý. Dekuju, byl jsem se mrknout u dusaka a tam maj sice Omeg dost. nicmene tyhle jsem nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Za málo, a na tom Staromáku jsi nebyl? Tam by je mít měli. Kdyžtak napiš Jakubiskovi, ten by to mohl vědět:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Nebyl, cetl jsem to az potom co jsem tam byl. Mrknu pri pristim vyletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Jinak u toho Dušáka je to těžký.. těžko se můžu soustředit na Omegy, když na mě pomrkávaj z vedlejší vitrínky JLC, Drozy a Zenith:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gmic@1986 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Prekrasny omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 koukám, že konečně pořádné hodinky. Teď už je u tebe chronobundus nadobro vymýcen viď?Gratuluju ke krásným hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se