danbrown Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Mám pro někoho možná hloupý dotaz, pokud se to tu již někde (vy)řešilo, tak se omlouvám. Tlačítko hledat jsem opravdu použil - a nenašel. Můj švagr dostal tyhle Victorinoxy, jenže má daleko tenčí ruku, než se předpokládalo. Když si šel požádat do hodinářství, aby mu tam vyrazili další dvě - tři dírky, tak se špatnou potázal. Že prý klasické razníky fungují na kůži, ale kaučuk to prořízne nehezky. Navíc kvůli nestandardní rozteči řemenu je obtížné sehnat řemen náhradní / kožený. Tak bych se rád zeptal, jakým způsobem se dělají dírky do kaučukového řemenu? Ideálně jestli znáte nějaké hodinářství v Praze, kde jsou schopni pěkně vypadající dírky vyrazit?
Chosé24 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Mám pro někoho možná hloupý dotaz, pokud se to tu již někde (vy)řešilo, tak se omlouvám. Tlačítko hledat jsem opravdu použil - a nenašel. Můj švagr dostal tyhle Victorinoxy, jenže má daleko tenčí ruku, než se předpokládalo. Když si šel požádat do hodinářství, aby mu tam vyrazili další dvě - tři dírky, tak se špatnou potázal. Že prý klasické razníky fungují na kůži, ale kaučuk to prořízne nehezky. Navíc kvůli nestandardní rozteči řemenu je obtížné sehnat řemen náhradní / kožený. Tak bych se rád zeptal, jakým způsobem se dělají dírky do kaučukového řemenu? Ideálně jestli znáte nějaké hodinářství v Praze, kde jsou schopni pěkně vypadající dírky vyrazit? Udělal zásadní chybu že nešel do Hodinářství.Koupil to i s nožem?Dírky je sranda a standartní řemínek se předělá na nestandartní./ale oni nemají razníky tak to je p..problém/
danbrown Odesláno 24. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2012 ... Když si šel požádat do hodinářství, aby mu tam vyrazili další dvě - tři dírky, tak se špatnou potázal. Že prý klasické razníky fungují na kůži, ale kaučuk prořízne nehezky Udělal zásadní chybu že nešel do Hodinářství Paráda. Fundovaná odpověď.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se