Přejít na obsah

danbrown

Členové_50
  • Příspěvky

    60
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

3 236 zobrazení profilu

danbrown's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Jednalo se o nákup hodinek. Protože jsem neměl možnost osobní prohlídky, domluvili jsme obchod přes zásilkovnu. Stav, vybavení i dokumentace odpovídala popisu. Skvělá domluva, zásilka byla perfektně zabalena, celkově rychlá akce. Za mě vše tip-ťop. Dušana doporučuji a děkuji za obchod.
  2. Díky za ukázkový obchod. Férové jednání, co řekne, to platí. Obchod s Ondrou můžu jen doporučit.
  3. Hm, to bylo ode mě trochu zavádějící. Zmíněné 1% se vztahovalo na nové úspory a na 3 měsíce v rámci tzv. spořící obálky v rámci "chytrého spoření". Zbytek byl na 0,3%. Jak to tak vidím, tak dočasně to přesunu k Reifce, pak uvidím. Díky za odpovědi.
  4. Mám nějakou úlitbu na spořáku u ING, část z toho je teda rozdroleno v podílových fondech. Líbilo se mi na té službě, že relativně lehce a rychle byly ty peníze k dispozici, když bylo zrovna třeba. Pravda, už nějakou dobu mě 1% zhodnocení nebavilo, a chtěl jsem to tak jako tak přesunout jinam. Dnešní výzva přechodu k Raifce mě tedy už asi rozhejbala. Tak bych se rovnou zeptal, jakou variantu ke spořícímu účtu bys tedy doporučil, jestli je spořák mrtvý? Ideálně bych si představoval službu, na které jsou peníze do pár dní k dispozici, s relativně nízkým rizikem a zhodnocením do 4%.
  5. danbrown

    Seiko SARX

    Mám oboje zmíněné a SARX033 (bílé) jsou podle mého vkusu půvabnější, dostředný sunburst tomu cifru dodává na "wow" efektu. Oproti tomu mají SARX035 lesklý černý povrch, bez jakýchkoli záhybů (ani po obvodu), žádná textura na něm není vůbec (resp. téměř vůbec - pouze na přímém slunci se vyjeví dostředný téměř neznatelný sunburst). Odráží se v něm ručičky a černá plocha je až hypnotizující, má hloubku, byť se neprojevuje jako černé zrcadlo. Oproti bílým jsou černé spíš decentnější. Co bych teda ale v každém případě zmínil, že je oproti bílým musím neustále utírat. Na sklíčku je vidět úplně každá droboučká šmouha, tečka, otisk prstů a tak.
  6. Díky za super obchod, rychlou domluvu i odesílku!
  7. Tohle byla moje vstupenka do hodinkového světa, a zároveň dárek (sám sobě) ke třicátinám. Victorinox Infantry Vintage (241375) Po letech nošení nabízím krátkou recenzi: Hodinky mají detailně zpracované ocelové pouzdro i tah s obrobenou, jemně nastavitelnou sponou. Pouzdro se pyšní jemně kartáčovaným povrchem s vodotěsností 100m a leštěným obvodem lunety. Jde o zajímavý detail - na první pohled a během nošení to nejde zpozorovat, ale krásně se během natahování a z pohledu kolemjdoucích lesknou. Navzdory své velikosti 44mm jsou překvapivě pohodlné, ale podobně jako i u ostatních vojenských hodinek se na menší ruku nehodí. Dobře ovladatelná korunka má hluboké vroubky a gravírované logo, lze jí hackovat sekundovku. Viktorky mají obvykle velmi ostré a do detailu dotažené ručky, ale u tohohle modelu mě svým zpracováním usadily. Plastické po obvodu leštěné indexy poskytují společně s lumi neomylnou čitelnost za jakýchkoli podmínek. Ciferník je tmavě šedý s dostředným plastickým vroubkováním. To v kombinaci se safírovým sklem s třívrstvým AR, nabízí zábavnou hru se světlem. Přes prosklené dýnko je průhled na nijak nezdobený strojek, pouze tam najdeme přiznané logo na rotoru. Co důležitého bych u prověřeného strojku ETA 2834-2 uvedl - dva údaje: jednak nabízí rezervu nátahu 38h a jednak funkci day-date. Datumovka je na ciferníku fešně umístěna vedle indexu, ukazatel dne ale užírá indexy 11 a 1. Někomu to může vadit (mně třeba jo). Co bych také vytkl, tak neobvyklou rozteč nožek 23mm - při koupi řemínku je člověk ve většině případů omezen 24mm variantou, což při používání způsobuje jeho okousání u stěžejky. Přestože je značka považovaná za módní, tak rodokmen i zpracování na první pohled deklarují svou kvalitu a původ. Jsou to poctivě zpracované stroje na každodenní nošení. Za málo peněz nadělají hodně parády. A taky je mám rád.
  8. Vše jak má být, rychlé jednání, skvělá domluva, bleskurychlá odesílka. Za mě ukázková spolupráce. Díky za obchod.
  9. Prodej proběhl hladce, čistě, rychle, jasně a s oboustrannou důvěrou. Díky za obchod!
  10. danbrown

    Seiko SARX

    Včerejší rychlovka mobilem:
  11. danbrown

    Seiko SARX

    OK, tak to tu oživíme :-) BTW - ty černý jsou boží!
  12. danbrown

    Seiko SARX

    Ručky jsou barvené a popravdě to byl také jediný důvod, proč jsem se původně obával SARX033 koupit. Na fórech jsem zaznamenal komentáře, že ručičky po svých hranách zdánlivě působí plastovým dojmem, ale v reálu se věci mají jinak než na fotkách. Pohled na jejich mnohobarevnost (alespoň pro mě) je téměř hypnotizující. edit: Díky za gratulaci. Mimochodem - dneska už se mě zeptali: "kam tak strašně pospíchám", když prý pořád koukám kolik je hodin ;-)
  13. danbrown

    Seiko SARX

    Přátelé, udělal jsem si taky radost Seiko SARX033
  14. Ahoj, chtěl bych oslovit stávající majitele těchto limitek - pokud by je někdo rád přenechal do dobrých rukou (na dobrou ruku), neváhejte se mi ozvat. Díky
×
×
  • Vytvořit...