somrac Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Vážení chtěl jsem se zeptat na váš názor na Longines Admiral L3.666.4.56.2 máte někdo tento kousek? měl jste ho někdo na ruce? atd. budu rád za každou odezvu
somrac Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 vážení,to nemáte opravdu žádné zkušenosti s těmito hodinkami,aby jste mi poradili???
Chorche Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Co vím, tak je tady nikdo nemá, alespoň se s nimi nikdo nechlubil Co k nim dodat, uvnitř spolehlivá ETA, zpracování u Longines dobré, hlavně je někde vyzkoušej, naživo je to o nečem jiném, než podle fotky.
somrac Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 díky za radu,vyzkoušet je chci,ale je problém,že mi všude řekli,že je skladem nemají :-( a pak čekačka až 3 měsíce
habadej Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Řekl bych, že jim nelze nic vytknout. Všechno jak má bejt, všechno na svým místě. Možná ta 12 by nemusela být tak dominantní. Rozhodující by byl pocit při vyzkoušení na ruce. Bez toho bych do nich asi nešel.
Peter78 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Me taky zajimaj, ale presne jak rikas, nikde je nemaj.. a nikdo je nema jedine, co jsem ohledne nich nasel, je toto - coz muze naznacovat, jak asi muzou vypada: http://www.youtube.com/watch?v=r3u1SFyZVtc a za dobrou cenu zde Ale ted koukam, ze tam je maj primo na kramu.. takze az se domluvis a neni pro tebe problem tam zajet, tak muzes zkusit edit: smajl Upraveno 9. července 2012 uživatelem Peter78
somrac Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2012 díky za tip,ale moc těmto zásilkovým firmám nevěřím,pokud nemají kamennou prodejnu,tak mám trochu strach ...
MegaTenese Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 hele ja videl minuly tyden na florenci v koskomu
Peter78 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 díky za tip,ale moc těmto zásilkovým firmám nevěřím,pokud nemají kamennou prodejnu,tak mám trochu strach ... cece, pisu, ze je maj na sklade, ze si ty hodinky muzes jit kouknout cili prodejnu asi maj ale osobni zkusenost s nima nemam, takze je to na tobe
somrac Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2012 add1 v Koscomu je nemají ani jiný Admirály,jen na objednávku add2 do toho Německa jsem psal zda to je jen výdejní místo nebo mají regulerní prodejnu,tak uvidím co mi napíšou,a i to,zda je maj skladem
Peter78 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 add2 do toho Německa jsem psal zda to je jen výdejní místo nebo mají regulerní prodejnu,tak uvidím co mi napíšou,a i to,zda je maj skladem jo taak, cece, vydejni misto me nenapadlo.. to bude asi spise ono. Ale tak uvidis. ja se tam jinak chystam cca v pulce srpna, tak pokud do te doby neporidis, mozna se budou dat udelat alespon nejaky foto, kdybys mel zajem
somrac Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2012 tak mi odpověděli z toho Německa,je to tak,jak jsem si myslel,skladem nic nemají,obchod nemají,je to pouze kancelář,celá firma je zásilkový obchod,do čech to posílaj za 30?
Peter78 Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 tak mi odpověděli z toho Německa,je to tak,jak jsem si myslel,skladem nic nemají,obchod nemají,je to pouze kancelář,celá firma je zásilkový obchod,do čech to posílaj za 30? hmm, tak to moc duvery nebudi.. ja je zkusim v tom srpnu.. uvidime
somrac Odesláno 11. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2012 no,měl bych se rozmyslet,zda Admirály koupím,protože mi napsali z Longinesu,že s typem Admiral končí :-(
Peter78 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 no,měl bych se rozmyslet,zda Admirály koupím,protože mi napsali z Longinesu,že s typem Admiral končí :-( tak to asi jo
somrac Odesláno 15. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2012 tak jsem měl na ruce "ty" Admiraly,ale ne chronografy,můžu říct,že jsou to docela macatý hodinky,necelých 16mm tlouštka,hmmm, jinak dobrý a asi do nich půjduještě jsem se chtěl zeptat,zda máte někdo zkušenost,když si hodinky objednáte z venku,tak jak je to pak s garancí,opravou atd. ??? a ještě jsem se chtěl zeptat,jak dlouho v průměru vydrží krokodýlý řemen,na tyto hodinky totiž stojí okolo 4 tisíc Kč
Micey Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 (upraveno) Pokud nakupuješ u autorizovanýho prodejce, měl bys mít mezinárodní záruku - u nás by ti je měli zase u AD vzít. Pokud u šedýho prodejce, budeš jim nejspíš muset ty hodinky v záruce poslat a oni už to vyřešej, páč nebudou mít vyplněnou záruční kartu. Co se týče toho řemínku, 4 litry je dost.. Být tebou, seženu si jenom sponu a pak si nechám pořádnej řemen ušít, třeba u ateliéru Šíma. Upraveno 15. července 2012 uživatelem Micey
somrac Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2012 tak jsem to ještě zjištoval u národního dealera - Bechyně - a tam mi řekli,že už se nevyrabí a ani ve Švýcarsku je nemají,tak už nevím,nechci je někde objednat,aby mi pak nepřišly faky! :-(
somrac Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 tak jsem zkusil i Německo a taky je nemaj,takže když už jsem se konečně rozhodnul,co si koupím,tak to zrovna je vyběhlý typ :-( tak jdu pátrat dál ...
Potkan Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Vcera jsem je potkal za vylohou ve Winterthuru. V tehle hnede verzi. Na oceli za ne myslim chteli 4000 CHF, jestli si dobre pamatuju. Coz je dost. Na druhou stranu meli na vsechny modely do konce srpna 20% slevu. To jenom info, kdybys po nich hodne touzil. Mne by vadily jenom ty sroubovaci tlacitka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se