Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

...prozatím mohu poskytnout foto zadní starny z mých předešlých Hublot Big Bang,které jsem prodal před pár měsíci,.....je to "nämlich" to samé jako u bílých :-))

Já se ptal, protože je jsem je měl taky a tak mě zajímalo, jestli nějakou cestičkou nedošli až k tobě :).

Moje jsou tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34985-hublot-big-bang-all-white-st-moritz/

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odesláno (upraveno)

Teda Davide, tyhle bílý metroušský kukačky k tobě fakt sednou, asi jako hrnec na p...l :D Myslim, že bys měl prodat SDDS, AP a vše ostatní, Defendera taky, kup si k nim bílé Audi a jsi jasnej :speak_cool:

Edit: Nic proti Audi, jen ho nejčastěji vídám v bílé... I když bílý Hummer H2 by byl taky volba :D

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno (upraveno)

Já se ptal, protože je jsem je měl taky a tak mě zajímalo, jestli nějakou cestičkou nedošli až k tobě :).

Moje jsou tady: http://forum.chronom...hite-st-moritz/

....tak to můžeš klidně napsat rovnou .-)).......svět hodinek je malý a tady v ČR je to doslova jedna vesnice :-).........ale díval jsem se do Tvého odkazu na vlákno a seriové číslo je jiné a mé hodinky jsou 11/2008. Upraveno uživatelem Street Glide
Odesláno

Fuuha nádherne sú :smile_anim: mne sa HUBLOT veľmi ľúbia ten ich dizajn závidím <_< ale v dobrom samozrejme :D :angel:

• po měsíci...
Odesláno

.....tak asi po 6 týdnech dorazily bělouše konečně zpět. Nechával jsem je v servisu vyleštit,vyměnit kaučukový pásek za jiný model,vyměnit sklíčko,korunku a gumy na tlačítkách chronografu,vyměnit těsnění.

....nejdříve mi hodinky přišly po 4 týdnech zpět a jinak sympatická prodavačka mi je v prodejně Hublot s úsměvem předávala,.....bylo na nich vše uděláno,ale hodinky nebyly vyleštěné,soudruzi jednoduše zapomněli,ač to bylo v objednávce viditelně zaškrtnuto,......takže jsem to nezaplatil a s poznámkou,že test vodotěsnosti za 120 EUR už fakt znovu platit nehodlám, hodinky znovu cestovaly kamsi k hodináři aby to dodělal. Za dalších 14 dní mi volali,že hodinky jsou již vyleštěné připraveny k vyzvednutí :-)))))

.....shrnu to takto: Servisní služby Hublot v ČR nic moc,díly jsou sice celkem levné ( např.safír.sklíčko 44 EUR,kaučukový pásek 88EUR,korunka 27 EUR),ale třeba s testem vodotěsnosti za 120 EUR si asi dělají z lidí p...l,když hodinky mají WR 100 a nemají ani šroubovací korunku,pak hodinář co to leštil umí P.I.Č.U nebo je lempl,....protože tam několik věcí nechal ( nesrovnal to a jen to přeleštil a to je pak vidět),...to leštění stálo 96 EUR ale už jsem to nechtěl dále řešit.

.....za mne nedoporučuji a u AP to bude asi ta samá písnička,neb zastoupení je jedna a ta samá kompanie,.....za nějaký čas dám zprávu i o AP servisu.

post-16522-007711400 1345560107.jpg

post-16522-040905800 1345560130.jpg

post-16522-003331900 1345560154.jpg

post-16522-019011400 1345560183.jpg

post-16522-086479300 1345560221.jpg

post-16522-034045100 1345560315.jpg

Odesláno

Mne se v te bile libi. Ty nahradni dily jsou nejake levne... asi si je necham poslat a postavim si nove Hubloty za 300 ecek gora.gif

Odesláno

Já myslím,že by to asi i šlo,největší položka by byla nejspíš ta ETA,.....ale při troše štěstí ji seženeš tak za 10t.,k tomu ty díly za 300 EUR,.......a jetli dobře počítám,tak máš ca.za 17500 Kč pěkný kukačky :-)))))))

Mne se v te bile libi. Ty nahradni dily jsou nejake levne... asi si je necham poslat a postavim si nove Hubloty za 300 ecek gora.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...