Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím uznat, výsledek je perfektní, gratuluji a užij si je. Jednou bych chtěl také nějaké vintážní speedmastery.

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to super prace od K&M a proto tam dam i svoji dalsi akvizici. Blahopreju ke krasnym hodinkam s historii a koukam i budoucnosti:)

Jinak osobni zazitek z toho jak a co se da opravit mam uz par roku stary, ale stale kdyz si na to vzpomenu zasnu. Moony z blesaku jsou ted v podstate v NOS stavu. Proto potvrzuji stare pravidlo, ze temer cokoliv v puvodnim nebrousenem stavu je lepsi nez uz nekolikrat prebrusovane a prelestovane pouzdro. Predrenovacni stav je proto tolik ceneny.

Díky, ty moony jsou taky bomba! Je super, že se v dnešní přetechnizovaný době dá najít někdo, kdo to s láskou uvede do původního stavu.

Odesláno

"lany", nevím, jak mi toto vlákno mohlo utéct, velká gratulace k nádhernýmu kousku, pěknému příběhu a dědovi s vytříbeným vkusem... Vskutku rád bych viděl tvůj výraz, když jsi hodinky přebral. Ti musela padnout brada hehe

Smekám a :notworthy:   před pány Knespl a Majzlík wow.

Skvostné výsledky renovace mě až děsí. Netušil jsem, že něčeho podobného je možné docílit. Teď budu mít opravdu strach si někdy pořídit starší kousek poněvadž, by mohl být před renovací, s prominutím "doprasený", jak výše uvedené speedmastery. Nadruhou stranu mě hřeje dobrý pocit, že kdyby se někdy něco stalo mým hodinkám, lze je uvést a opravit do stavu nového. 

Ještě jednou paráda  :clap:

Ten výraz ... no spadla až na zem. Nejhorší ale bylo, že jsem měl krabici před sebou v práci a nemohl jí rozbalit, protože se mnou něco kolegyně chtěla vehementně řešit. Myslím, že jsem jí vůbec neposlouchal a měl myšlenky jinde :-D Úplně se mi třásly ruce!!!

Odesláno

Musím uznat, výsledek je perfektní, gratuluji a užij si je. Jednou bych chtěl také nějaké vintážní speedmastery.

respektive TV model 176.0014....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...