rentier Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Promiňte mi možná hloupý dotaz, ale vyrábělo se něco takového, nebo je to jen skládačka jakási podivná? http://www.aukro.cz/item159121426_prim_spo...d_korunky_.html Btw. jaký je vlastně rozdíl mezi verzí bez označení a II? Jen v designu nebo i něco uvnitř? A kolik se dělalo modelů? I kdyby na chleba nebylo, musím si vinou zdejší nákazy něco koupit, tak proč ne tuto klasiku? Jenže někdo prodává oranžové, mě se líbí více zelené... Prostě bych byl rád za nějaké shnutí, nejlépe s obrázky - forum mám přečtené. Díky!
Cyber Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Promiňte mi možná hloupý dotaz, ale vyrábělo se něco takového, nebo je to jen skládačka jakási podivná? http://www.aukro.cz/item159121426_prim_spo...d_korunky_.html Btw. jaký je vlastně rozdíl mezi verzí bez označení a II? Jen v designu nebo i něco uvnitř? A kolik se dělalo modelů? I kdyby na chleba nebylo, musím si vinou zdejší nákazy něco koupit, tak proč ne tuto klasiku? Jenže někdo prodává oranžové, mě se líbí více zelené... Prostě bych byl rád za nějaké shnutí, nejlépe s obrázky - forum mám přečtené. Díky! Není to žádná skládačka. Jsou to celkem ceněnné hodinky ( protože se prodávaly oproti jiným typům ) celkem krátce. Je v nich standartní 68, samozřejmě s upraveným datovým věncem. Existuje i bílá verze. Myslím, že to na Aukru vyleze celkem vysoko. Oranžové, zelené ( myslí se tím barva indexů - na černém pozadí ) nebo modré, vínové ( myslí se tím barva ciferníku ) jsou modely které přišly po prvních černých SPORTech II. Posledními z klasické ( soudkové ) produkce SPORTů II, byly Cigim pojmenované Humberta ( pestrobarevné ), ale i těch se dělalo asi 5 typů. Pár fotek pro názornou představu.
rentier Odesláno 21. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Není to žádná skládačka. Díky Ti za kvalitní odpověď, ale kdybys raději snižoval cenu;) Ty bílé "šestky" vypadají luxusně! A podobně jako ciferník se asi lišily i ručičky, protože jsem viděl své vyhlédnuté čtvrté od shora s bílou vteřinovkou? A ještě jednou, polopaticky prosím, je tedy ta II verse v něčem lepší? Nebo stačí vybírat podle vzhledu model nemodel?
Cyber Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Není to žádná skládačka. Díky Ti za kvalitní odpověď, ale kdybys raději snižoval cenu;) Ty bílé "šestky" vypadají luxusně! A podobně jako ciferník se asi lišily i ručičky, protože jsem viděl své vyhlédnuté čtvrté od shora s bílou vteřinovkou? A ještě jednou, polopaticky prosím, je tedy ta II verse v něčem lepší? Nebo stačí vybírat podle vzhledu model nemodel? Verze II je jiná hlavně designově. Je menší, má jiný tvar pouzdra ( soudek ), nemá kovovou, ale plastovou lunetu, má tenčí plastové sklo, jinou korunku a vyraběla se ve více variantách, delší dobu. Použitý kalibr je stejný, ale SPORTy I, měly většinou hezčí strojky. Posílám na ukázku SPORT II, a SPORT I
rentier Odesláno 21. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Posílám na ukázku SPORT I, a SPORT II Díky moc, zatím nemám dalších otázek neb vlákno ohledně variant Prim Sport je výživné! Příště budu hledat lépe, ale takhle pěkně shrnuté to tam stejně nebylo!
xmenm05 Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2007 Ty sport II bílé "šestky" jsem o víkendu našel u strýce na almaře, prý je moc nenosí (je to vidět, jsou v perfektním stavu) a na moje naťuknutí odpověděl, že mu by se zase líbily krbové hodiny ... takže sháním nějaké zachovalé krbové ... a když už jsme přišli na hodinky, tak si děda vyhrnul rukáv a ejhle, prim cal 96, kulaté, chromované ... takže teď nemůžu spát a přemýšlím, jak je z nich vydolovat ...
rentier Odesláno 22. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2007 Lucky man! Raději ani nemyslet na to, co bys mohl najít třeba na půdě
X-Bob Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2007 Já být dědou, bojím se teď chodit i 1m kolem tebe. A ruku si nechám radši pod bundou
Luk Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2007 Ty sport II bílé "šestky" jsem o víkendu našel u strýce na almaře, prý je moc nenosí (je to vidět, jsou v perfektním stavu) a na moje naťuknutí odpověděl, že mu by se zase líbily krbové hodiny ... takže sháním nějaké zachovalé krbové ... a když už jsme přišli na hodinky, tak si děda vyhrnul rukáv a ejhle, prim cal 96, kulaté, chromované ... takže teď nemůžu spát a přemýšlím, jak je z nich vydolovat ... Udělej s ním férový obchod. Kup mu nové Primky a vyměň za jeho.
xmenm05 Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2007 No, to bys musel znát tyhle dva, jsou to hanáci (já su taky) a navíc zemědělci, takže vysvětlovat proč pro mě ty hodinky mají cenu ... Obávám se, že i kdybych jim nabídnul novou lineu, tak se jim to nebude líbit, protože tohle jsou přece jejich hodinky, tak proč by je měli dávat pryč. Ten cal 96 dostal děda k narozeninám od babičky, takže na ten můžu zapomenout, ale ty sporty, ty vypadají nadějně. A děda prý má ještě jedny hodinky, nějaký ruský (tož pré ňáki poljot ...) tak to jsem zvědav, jednou budu muset udělat razii mezi příbuzenstvem a donutit je obrátit šuplata ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se