Iggi Kali Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Zdravim, chcem si kupit k oranzovym monstram oranzovy NATO strap. Lisia sa kvalitou tie z ebayu? Su tam rozne za rozne cenyAk tak ki doporucte predajcu odkoho ste kupovali a bol kvalitny. Diky Iggi
patriknapr Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Zdravim, chcem si kupit k oranzovym monstram oranzovy NATO strap. Lisia sa kvalitou tie z ebayu? Su tam rozne za rozne ceny Ak tak ki doporucte predajcu odkoho ste kupovali a bol kvalitny. Diky Iggi Asi před 14 dny jsem si objednal z natostrap.com a vše naprosto v pořádku. Takže můžu doporučit. Nato byl pěkně z tlustého nylonu, né jako z ebaye a cenově mě to příjde akorát.
Návštěvník eleven Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 (upraveno) Já mám z eBay zatím tři kousky a ve výhledu mám další dva. Mám oranžový, bondovský a černý. Ceny od 4,98USD po cca 12USD (včetně poštovného). Když jsem je nedávno dal k sobě, tak jsem si všiml malinkých rozdílů. Vesměs v tloušťce přezek, eventuálně v prošití okolo přezek. Možná jsou délkově plus minus centimetr. Co se týče materiálu pásku samotného, tak bych řekl, že jsou všechny stejné. Co je malinko jiné, tak rozmístění dírek. Jestli jeden nosím na šestou dírku, tak jiný třeba na pátou. Nemyslím, že by strap z natostrap.com byl jiný než ten z eBay. Pokud neberu rozdíl třeba v tom, že jeden je zulu, druhej rhino a třetí třeba Nato G-10. Nebo že i na eBay jsou dražší a tlustější strapy, které jsou ovšem jiného designu, než je ten obyčejnej oranžovej, kterej chceš. Zkrátka, osobně nakupuju radši z eBay, pokud jinde neuvidím ještě levnější možnost. P.S. tak jsem právě objednal jeden z toho mojeho výhledu - za 3,99EUR, což je nějakých 106,48 CZK přes PayPal. Od prodejce, od kterého už jeden za stejné peníze mám a jsem s kvalitou spokojen. EDIT: ještě doplním odkaz. Od tohoto prodejce jsem bral 22mm oranžový. Na Monstra je tuším 20mm?? http://www.ebay.com/itm/Military-Watch-Strap-Stitched-Joints-Colour-Choice-20mm-G10-NATO-/300705828702?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item8bb567f570 Tady jsem bral dříve černý a teď zelený.http://www.ebay.com/sch/a-pro-shop/m.html?rt=nc&nma=true&item=250884722931&si=1LwGypQ5nPdwujxzGtxTKf7WVfA%253D&viewitem=&sspagename=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123&_trksid=p4340.l2557?_trksid=p4340.l2562 Prodejce bondovskýho strapu už zanikl. BTW, ten Bond vypadá nejlíp. I co se zpracování týče. Ale jsou to zanedbatelné rozdíly. Upraveno 22. července 2012 uživatelem eleven
jankoxxx Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 ja mozem odporucit tento shop http://straps.no/ stranka je v norstine, ale majitel vie po anglicky. velmi prijemna komunikacia a kvalita.
ouskavl Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Ahoj, na oranžádách mám tenhle: http://straps.no/18mm/70-nato-strap-18mm-sort-orange.html když dám ten oranžovej, tak se mi zdá že přebíjí hodinky, ale záleží na vkusu každého chronosoudruha. Objednej oba.
Lion Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 skoro měsíc nemám v hlavě nic jiného... diskuze na chronomagu přeštěný xkrát... potvrzuju natostrap.com, watchgecko a ještě se zminovali o Maratac... westcoastime.com , broadarrow.net na ebay. je opravdu mnoho cen a struktur že by se z toho jeden poto tak jsem oželel červenou (beztak by to k černému cifru nešlo...) a mám něco rozjednané zde na chronomagu z kůže... mě teda nejvíc zajímaly tyto dva... pvd zulu 3 ring ale strukturu má strašně jemnou a tenkou... tento u toho jsem se zas z diskuzí obával aby nebyl moc drsný a neměl jsem rozedřené zápěstí, někteří uváděli že koupili a strap škrábal, dřel a byl moc tvrdý... no takže než se z toho zbláznit tak sem to řešil jinak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se