Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak konecne som majtelom G Shock-ou ,len zrejma mi zabudli dat k nim navod na pouzivanie,preto by som potreboval pomoct.

1. pri budiku,ked vstupim do nastvania ,tak v hornej casti sa mi objavi taky cierny blikajuci stvorcek cez ktory sa daju navolit rozne znaky,pismena,cisla a netusim k comu to ma sluzit?

2.E-DM - netusim ako to funguje.ked do toho vstupim objavi sa mi tam P - 1 a hore blika ten tmavy stvorcek,cez ktory sa daju navolit rozne znaky,ked sa snazim cez MODE nejak vtom posuvat,tak stvorcek sa posunie len o 3 miesta doprava a koniec.tak by som potreboval poradit ako navolit heslo a nesledne ukladat data?

dakujem

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

tak konecne som majtelom G Shock-ou ,len zrejma mi zabudli dat k nim navod na pouzivanie,preto by som potreboval pomoct.

1. pri budiku,ked vstupim do nastvania ,tak v hornej casti sa mi objavi taky cierny blikajuci stvorcek cez ktory sa daju navolit rozne znaky,pismena,cisla a netusim k comu to ma sluzit?

2.E-DM - netusim ako to funguje.ked do toho vstupim objavi sa mi tam P - 1 a hore blika ten tmavy stvorcek,cez ktory sa daju navolit rozne znaky,ked sa snazim cez MODE nejak vtom posuvat,tak stvorcek sa posunie len o 3 miesta doprava a koniec.tak by som potreboval poradit ako navolit heslo a nesledne ukladat data?

dakujem

To vypadá, že jsi vstoupil spíš do modu databanky. Pro nastavení budíku, pokud jsou hodinky v základním zobrazení času: 1. stiskni 3x tlačítko C (spodní levé), aby jsi se dostal do modu budíku

2. stiskem tlačítka D nebo B vyber alarm, který chceš nastavovat (AL1,AL2,AL3,AL4 nebo SNZ s opakováním). Ještě je tam obrazovka SIG, to je pro nastavení pípnutí v každou celou hodinu

3. stiskni tlačítko A, časový údaj hodin začne blikat

4. vyber požadovanou hodinu tlačítkem D nebo B

5. tlačítkem C přepni na údaj minut

6. vyber hodnotu minut tlačítkem D nebo B

7. stiskni tlačítko A k ukončení nastavení. Alarm by měl být nastavený a zapnutý na každý den

Pokud chceš nastavit ještě konkrétní den, kdy bude alarm aktivní, pak stačí po kroku 6 pokračovat stejně jako s nastavením hodin a minut, tedy tlačítkem C přepnout na nastavení měsíce a pak dne. Je docela těžký to popisovat, snad ti to k něčemu bude, ale líp to neumímPosted Image

Odesláno (upraveno)

dakujem,toto mi je jasne,ale ked som v budiku podrzim (A) a zacnu blikat hodiny,potom stlacim C zacnu blikat minuty,druhy - treti krat stlacim C zacne blikat nastavenie konkretneho datumu,stvrty krat stlacim C a zacne blikat tmavy stvorcek nad nastavenym casom budenia,piaty krat stlacim C stvorcek sa posunie o moesto do prava,siesty krat stlacim C zase sa posunie o miesto do prava - a v tom stvorceku sa pomocou B a D daju volit rozne znaky ,pismena a cislice - stale je to v rezime budika a netusim co a ako tym nastavujem

databanka je jedno stlacenie C naslednym podrzanim A sa dostanem do nej a tym konci akekolvek nastavovanie v nej pre mna ...

Upraveno uživatelem i2v8a4n6
Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

dakujem,toto mi je jasne,ale ked som v budiku podrzim (A) a zacnu blikat hodiny,potom stlacim C zacnu blikat minuty,druhy - treti krat stlacim C zacne blikat nastavenie konkretneho datumu,stvrty krat stlacim C a zacne blikat tmavy stvorcek nad nastavenym casom budenia,piaty krat stlacim C stvorcek sa posunie o moesto do prava,siesty krat stlacim C zase sa posunie o miesto do prava - a v tom stvorceku sa pomocou B a D daju volit rozne znaky ,pismena a cislice - stale je to v rezime budika a netusim co a ako tym nastavujem

databanka je jedno stlacenie C naslednym podrzanim A sa dostanem do nej a tym konci akekolvek nastavovanie v nej pre mna ...

Teď jsem si toho všiml, že podle návodu je v nastavení alarmu ještě další věc, což bude to, o čem píšeš - ke každému alarmu se asi dá ještě napsat textová poznámka na 8 znaků, co to je za alarm (třeba "schůzka" nebo něco). To vidím u G-shocků poprvé.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tím se dostaneš právě do nastavení nového záznamu, teď stačí tlačítky D a B vybrat písmeno a tlačítkem C posouvat kurzor a až budeš mít napsáno, co chceš, tak stisknout A a máš nový záznam hotový.

Odesláno (upraveno)

mas pravdu,zrejma to bude nieco ako pripomienkovac vtom budiku ...

co sa tyka tej databanky,ano B a D vyberam znaky na pisanie,C posuvam kurzor a A ukoncujem pisanie,ale ked chcem nasledne nieco napisat po ulozeni prveho udaju ,tak by mi nemalo namiesto P- 1otvorit uz P -2 pre dalsi udaj? lebo mna stale aj po ulozeni prveho udaju a naslednej snahe ulozit dalsi udaj hadze stale na pokracovanie toho prveho udaju

a tiez ako v tom nastavim to heslo ?

Upraveno uživatelem i2v8a4n6
Odesláno

tak uz heslo mam vyriesenie ,nejak som sa k tomu preklikal ... :rolleyes:

uz by ma zaujimalo len to s tym ukladanim jednotlivych udajov P - 1, ...

a este ako zapnem to automaticke podsvietenie displeja pri naklone ?

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Pokud máš na displaji P-1, tak budeš stisknutím A upravovat ten údaj 1, který jsi už uložil. Pro zadání dalšího údaje se musíš tlačítkem buď D nebo B dostat na obrazovku, kde je napsáno FREE a nějaké číslo(volná paměť v procentech). Tady na tý obrazovce zmáčkni A a dostaneš se ke psaní nového údaje, tedy P-2. Obrazovku FREE můžeš zobrazit taky tak, že v modu databanky stiskneš tlačítka B a D současně.

Heslo má taky svojí zvláštní obrazovku, na kterou se dostaneš rolováním pomocí tlačítek B nebo D. Nahoře bude napsáno SET a dole PASS. Stiskneš A a nastavuješ heslo. Aspoň tak jsem to pochopil z návodu, já ty hodinky nemám, tak nemůžu vyzkoušet.

Taky se tam píše, že heslo nesmíš zapomenout, protože neexistuje způsob, jak ho zrušit, pokud jsi ho zapomněl - budou se prostě hodinky muset otevřít a vyresetovat a nebo přímo vyndat baterku, aby jsi se z toho dostal.

Automatické osvětlení aktivuješ delším podržením tlačítka pro osvětleníPosted Image

Upraveno uživatelem Chilliluk
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Vybereš si na obrazovku záznam, který chceš smazat, zmáčkneš A, jako bys ho chtěl změnit, začne blikat kurzor..zmáčkneš současně tlačítka B a D, objeví se CLR a záznam se smaže. Pak zmáčkneš A pro ukončení a je toPosted Image

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

To tak většinou bývá, že v reálu vypadají trochu jinak. Ta funkce u budíku, že se dá k němu uložit poznámka, mě docela příjemně překvapila. Na druhou stranu to, že se zapomenuté heslo nedá nijak vyresetovat a musí se kvůli tomu vodotěsné hodinky rozebrat, mě překvapilo docela nepříjemně, to bych nečekal. Každé (které znám) hodinky Casio z databankou mají možnost vymazat celý obsah databanky včetně hesla, pokud ho člověk zapomene, ale u vodotěsných to nejde, takže se musí rozebrat a porušit tak vodotěsnostPosted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...