odjinud Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak jsem koupil jedny Ruhly.... (pouzdro zajímavé, strojek strašný, asi do nich půjde nějaký primácký)... jestli teďka kromě primek a ruskejch začnu ještě s enderáckýma, tak jsem v prd... Dále, aby toho nebylo málo, koupil jsem dneska svoje první G-Shocky (casio digi) - těch je taky docela dost typů (+každý navíc v cca 10 barvách a 10 limitkách), dva další už mám v merku. Ono se řekne digitálky, že jsou jedny jako druhý, ale i tam máte "kultovní" modely, které je třeba z různých důvodů prostě mít. A poslední - začal jsem ujiždět na voj. hodinkách - zatím mám na cestě jedny indické vintage mechaniky HMT a jedny Trasery s tritiem už doma. Trasery jsou fajn, straším s nima přítelkyni, že jsou radioaktivní :-) Takže v mém případě se závislost neprohlubuje, ale rozšiřuje. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak jsem koupil jedny Ruhly.... (pouzdro zajímavé, strojek strašný, asi do nich půjde nějaký primácký)... jestli teďka kromě primek a ruskejch začnu ještě s enderáckýma, tak jsem v prd... Dále, aby toho nebylo málo, koupil jsem dneska svoje první G-Shocky (casio digi) - těch je taky docela dost typů (+každý navíc v cca 10 barvách a 10 limitkách), dva další už mám v merku. Ono se řekne digitálky, že jsou jedny jako druhý, ale i tam máte "kultovní" modely, které je třeba z různých důvodů prostě mít. A poslední - začal jsem ujiždět na voj. hodinkách - zatím mám na cestě jedny indické vintage mechaniky HMT a jedny Trasery s tritiem už doma. Trasery jsou fajn, straším s nima přítelkyni, že jsou radioaktivní :-) Takže v mém případě se závislost neprohlubuje, ale rozšiřuje. :-)Gratuluju. Možná prohloubíš jen některé směry...Jo, bastlení s Ruhlama mám taky v plánu, ale sbírat je nechci. Trochu mě dráždí možnost smontovat zajímavé hodinky se strojkem PRIM a pouzdrem RUHLA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 No, taky jsem to plánoval, dokonce i nějaké Ruhly mám doma, jenže teď mají přednost velké kousky... Mám na stole tři "kočky", tak bych je rád dal dokupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 No, taky jsem to plánoval, dokonce i nějaké Ruhly mám doma, jenže teď mají přednost velké kousky... Mám na stole tři "kočky", tak bych je rád dal dokupy.Tajnůstkáři. Stejně víš že to z Tebe vymáčknem, tak rovnou napiš co se Ti na tom stole válí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Já bych je nazval spíš "šnek", ale prý se tomu říká kočka... Ciferník je dost zničený, tak jsem se pustil do škrábání, navíc celočerné mi připadají hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Já bych je nazval spíš "šnek", ale prý se tomu říká kočka... Ciferník je dost zničený, tak jsem se pustil do škrábání, navíc celočerné mi připadají hezčí. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, tak se pak pochlub výsledkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Ono zcizoložit Ruhly a Primky není tak jednoduché, když mi bylo 15 let, také jsem na tom pracoval /to bylo tak před třiceti a více lety,/, ale bez úspěchu. Už si nepamatuji, v čem byl problém. Jisté je ale, že pouzdra z NDR o moc ehm, kvalitnější, než u Primu nejsou. A další věc, vzhledem k velmi častému výskytu obého na trhu by bylo mnoho hodinářů, kteří by to tehdy hojně bastlili. To, že se tak nestávalo svědčí o tom, že ta přestavba bez komplikací nebude. Ono ani verzí poměrně kvalitních a hezkých pouzder z bratrského SSSR a českého highend kalibru nebylo moc časté. Význam má snad jen najít kvalitní nerezové pouzdro šýcarské či dnes čínské a tam kalibr od Primu nabastlit. Nepovede se to ale často a také ne zcela ideálně.....[quote name='straspol' timestamp='1360347914' post='89186Gratuluju. Možná prohloubíš jen některé směry...Jo, bastlení s Ruhlama mám taky v plánu, ale sbírat je nechci. Trochu mě dráždí možnost smontovat zajímavé hodinky se strojkem PRIM a pouzdrem RUHLA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Tak to je škoda, Ruhly mají tak mizerný strojek, že díky tomu je pouzdro většinou pěkně zachovalé. Ale myslím, že už jsem tu minimálně jeden takový bastl viděl... Jinak škrábání barvy z ciferníku těch koček mi nakonec zabral celý večer a to mám hotové jen dva... Dnes je zkusím vyleštit a sestavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Ono zcizoložit Ruhly a Primky není tak jednoduché, když mi bylo 15 let, také jsem na tom pracoval /to bylo tak před třiceti a více lety,/, ale bez úspěchu. Už si nepamatuji, v čem byl problém. Jisté je ale, že pouzdra z NDR o moc ehm, kvalitnější, než u Primu nejsou. A další věc, vzhledem k velmi častému výskytu obého na trhu by bylo mnoho hodinářů, kteří by to tehdy hojně bastlili. To, že se tak nestávalo svědčí o tom, že ta přestavba bez komplikací nebude. Ono ani verzí poměrně kvalitních a hezkých pouzder z bratrského SSSR a českého highend kalibru nebylo moc časté. Význam má snad jen najít kvalitní nerezové pouzdro šýcarské či dnes čínské a tam kalibr od Primu nabastlit. Nepovede se to ale často a také ne zcela ideálně.....Hele, že to je těžký neznamená že je to nemožný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Tak už jsem s prvním kouskem hotov, jen ještě musím vymyslet, jak pořádně vyleštit povrch. PS: Honzo, jestli to tu překáží, tak to klidně šoupni celé do XXL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Tak tam třeba šoupni ty další. A,hele mýlím se(mám to jen v telefonu), nebo jsou jedny nástěnné a druhé stolní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Přesně obráceně Jak je ale všeobecně známo, umí hlemýžď lézti i po svislých površích, takže je to vlastně takový hybrid stolních a nástěnných. Taky jsem právě umyl stolní diplomaty, to budete čubrnět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Tak to je škoda, Ruhly mají tak mizerný strojek, že díky tomu je pouzdro většinou pěkně zachovalé. Ale myslím, že už jsem tu minimálně jeden takový bastl viděl... Jinak škrábání barvy z ciferníku těch koček mi nakonec zabral celý večer a to mám hotové jen dva... Dnes je zkusím vyleštit a sestavit. Tak to je hláška dne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Service Temporarily Unavailable Tak z toho mi jednou fakt jebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Tak jsem myslel, že závislost lehce povolí, ale na poště mám dvě zásilky, dneska jsem platil dalších 5 věcí z aukra co vyšlo za poslední týden, z toho 3 konvoluty.... Včera jsem si byl osobně pro jedny hodinky od jedno člena fóra... tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 (upraveno) Tak jsem myslel, že závislost lehce povolí, ale na poště mám dvě zásilky, dneska jsem platil dalších 5 věcí z aukra co vyšlo za poslední týden, z toho 3 konvoluty.... Včera jsem si byl osobně pro jedny hodinky od jedno člena fóra... tak nevím.To znám. Zatím máš prostě pocit že svoje špičky zvládáš, ale tichounce v koutku duše už vlastně cítíš tu hlubokou propast do které zahučíš jakmile uvidíš na ulici výkladní skříň s nápisem ZASTAVÁRNA nebo BAZAR-ANTIK. Za chvíli se Ti začnou třást prsty na myši a budeš ztracenej. Bez AUKRa nevydržíš ani hodinu a na vybraný aukce si v noci budeš nařizovat budík (PRIM, nádhernej, retro brusel-fantastickej !). Hodinky budeš mít úplně všude doma i v práci. Kdyby měli v pekle na dně kotlů pár vodotěsnejch ELTONů, půjdeš tam dobrovolně a nahoře na obláčcích to radši ani nezkusíš, protože nektar a harfičky tě nezajímají- oni totiž netikaj.... Upraveno 6. března 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 No taky pár hodinek mám, ale nedělám z toho drama. Si vemte když má doma někdo 2500 krabiček od sirek. :-) To je magor co?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Tak já už náramkové Primky moc nekupuju, přešel jsem na tvrdší matroš - nástěnné a swiss made Naštěstí máme doma holé stěny... tedy zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Tak já už náramkové Primky moc nekupuju, přešel jsem na tvrdší matroš - nástěnné a swiss made Naštěstí máme doma holé stěny... tedy zatímTak to je fajn- to na AUKRu zase klesnou ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Když už po něčem toužím, tak mám za protivníka vždycky Accutrona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se