here Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Jediné co se leskne jak psí kule jsou ty vaše hrozný Milgausy
ivan_989 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Na milgausy mi nesahajte, hrozne sa mozu zdat iba tomu, kto ich nema na ruke. Pripadne z iracionalneho dovodu
Peter78 Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Chlapi, diky za inspiraci. Suby bych bral, ale mam teplotu z tech rucek. Sorko, ale ty jsou proste OTRESNY! nemuzu tomu prijit na chut.. cili jsem ochoten ozelet pritomnost kyklopa a mit na hodkach datumradsi kyklop, nez ty rucky )) takze jako model pro me vypada prijatelne datejust.. klasika. 116234. a chci jubilee tah Pres vikos jsem ale koukal ceny a kuuurna, boreckove nam nejak podrazely! 5900E je docela hodne.. mam pocit, ze pred par mesicema to bylo o cca 500 levnejsi.. ale tak, to je uz jina pohadka btw, pokud bych si mel vybrat mezi exp 1 a tema terrama, tam neni o cem, sel bych do Omegy (zas ty rucky )
Peter78 Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Jeste otazecka, pokud nekdo nove datejusty mate - maj tu "neviditelnou" sponu bez zajisteni.. Mate s tim zkusenost? Nerozepina se to? Z toho bych mel malinko strach
speedmaster Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Pritelkyne ma Datejusty s Jubilee (akorat v kombinaci ocel/zlato) 36mm a "neviditelna" spona se ji nerozepina a to vetsinu casu mava rukama a ruzne s nimi do vseho narazi Nejradeji ma ale stejne GMT II. Nechci ti do toho kecat, ale nechces si koupit nejaky pansky Rolexky?
Peter78 Odesláno 31. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Pritelkyne ma Datejusty s Jubilee (akorat v kombinaci ocel/zlato) 36mm a "neviditelna" spona se ji nerozepina a to vetsinu casu mava rukama a ruzne s nimi do vseho narazi Nejradeji ma ale stejne GMT II. Nechci ti do toho kecat, ale nechces si koupit nejaky pansky Rolexky? ..si delas srandu, ne? proc myslis, ze jsou datejusty zensky? na tomto miste zadam o vysvetleni! a nad tema roladama premyslim spise prave kvuli vzhledu, nez znacce.. pokud bych resil vetsi hodinky, tak tam mam spise namireno k Omegam.. ale tak, dej nazor, proc to vnimas takhle..
organic Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 (upraveno) ..si delas srandu, ne? proc myslis, ze jsou datejusty zensky? na tomto miste zadam o vysvetleni! a nad tema roladama premyslim spise prave kvuli vzhledu, nez znacce.. pokud bych resil vetsi hodinky, tak tam mam spise namireno k Omegam.. ale tak, dej nazor, proc to vnimas takhle.. Ja myslim, ze na velikosti zalezi... Upraveno 31. července 2012 uživatelem organic
welis Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Poslední dobou řeším podobné dilema...jestli prodat Moonwatche a koupit bud starší Datejust nebo Explorer 1 jen tak na nenápadné denní nošení. GMT2c docela křičí do světa a to se mi vždycky ne úplně hodí. Už se těšim až budu starej na všechno se vykašlu a budu sekat zahradu ve full gold Date-Date :-D
sibirnaya Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 ..si delas srandu, ne? proc myslis, ze jsou datejusty zensky? na tomto miste zadam o vysvetleni! a nad tema roladama premyslim spise prave kvuli vzhledu, nez znacce.. pokud bych resil vetsi hodinky, tak tam mam spise namireno k Omegam.. ale tak, dej nazor, proc to vnimas takhle.. polovicka taky nosi DJ, ja DJII, a neviditelna spona se nerozepina
Peter78 Odesláno 31. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Poslední dobou řeším podobné dilema...jestli prodat Moonwatche a koupit bud starší Datejust nebo Explorer 1 jen tak na nenápadné denní nošení. GMT2c docela křičí do světa a to se mi vždycky ne úplně hodí. Už se těšim až budu starej na všechno se vykašlu a budu sekat zahradu ve full gold Date-Date :-D na takove to domaci zvykani :DDD polovicka taky nosi DJ, ja DJII, a neviditelna spona se nerozepina Sibirane, ty mas DJ2?? jsem kdysi zahledl nejakou foto v "co mate prave na ruce", ale mel jsem dojem, ze to byly DJ.. pokud mas po ruce nakou foto, hod ji pls sem, at to checknu.. jake mas btw zapesti? ...kua chlapi, takhle zas stravim dalsi 3 mesice vyberem.. to jste me moc nepodporili teda
welis Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 ..kua chlapi, takhle zas stravim dalsi 3 mesice vyberem.. to jste me moc nepodporili teda Kup si 116234. Neni zač :-D
Peter78 Odesláno 31. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Kup si 116234. Neni zač :-D
sibirnaya Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Sibirane, ty mas DJ2?? jsem kdysi zahledl nejakou foto v "co mate prave na ruce", ale mel jsem dojem, ze to byly DJ.. pokud mas po ruce nakou foto, hod ji pls sem, at to checknu.. jake mas btw zapesti? zapesti mam 175mm, tady je fotka vobouch: bicolory: modrasky: Upraveno 31. července 2012 uživatelem sibirnaya
Peter78 Odesláno 31. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2012 zapesti mam 175mm, tady je fotka vobouch: a sakra.. ja mam taky neco kolem 17,5.. jsem byl v tom butiku zhulenej? nic, budu muset testnout znova diky moc za foto btw, modrasky jsou fakt dobry.. ta modra je dokonala
speedmaster1 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 a sakra.. ja mam taky neco kolem 17,5.. jsem byl v tom butiku zhulenej? nic, budu muset testnout znova diky moc za foto btw, modrasky jsou fakt dobry.. ta modra je dokonala přidám taky jedny modrý, at je jich tu víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se