Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na milgausy mi nesahajte, hrozne sa mozu zdat iba tomu, kto ich nema na ruke. Pripadne z iracionalneho dovodu :)

Odesláno

Chlapi, diky za inspiraci. Suby bych bral, ale mam teplotu z tech rucek. Sorko, ale ty jsou proste OTRESNY! nemuzu tomu prijit na chut.. cili jsem ochoten ozelet pritomnost kyklopa a mit na hodkach datum

radsi kyklop, nez ty rucky :))) takze jako model pro me vypada prijatelne datejust.. klasika. 116234. a chci jubilee tah :smile_anim:

Pres vikos jsem ale koukal ceny a kuuurna, boreckove nam nejak podrazely! 5900E je docela hodne.. mam pocit, ze pred par mesicema to bylo o cca 500 levnejsi.. ale tak, to je uz jina pohadka

btw, pokud bych si mel vybrat mezi exp 1 a tema terrama, tam neni o cem, sel bych do Omegy (zas ty rucky :))

Odesláno

Jeste otazecka, pokud nekdo nove datejusty mate - maj tu "neviditelnou" sponu bez zajisteni.. Mate s tim zkusenost? Nerozepina se to? Z toho bych mel malinko strach :crying_anim02:

Odesláno

Pritelkyne ma Datejusty s Jubilee (akorat v kombinaci ocel/zlato) 36mm a "neviditelna" spona se ji nerozepina a to vetsinu casu mava rukama a ruzne s nimi do vseho narazi :thumbsup_anim: Nejradeji ma ale stejne GMT II.

Nechci ti do toho kecat, ale nechces si koupit nejaky pansky Rolexky?

Odesláno

Pritelkyne ma Datejusty s Jubilee (akorat v kombinaci ocel/zlato) 36mm a "neviditelna" spona se ji nerozepina a to vetsinu casu mava rukama a ruzne s nimi do vseho narazi :thumbsup_anim: Nejradeji ma ale stejne GMT II.

Nechci ti do toho kecat, ale nechces si koupit nejaky pansky Rolexky?

:huh::D ..si delas srandu, ne? proc myslis, ze jsou datejusty zensky? na tomto miste zadam o vysvetleni! :)

a nad tema roladama premyslim spise prave kvuli vzhledu, nez znacce.. pokud bych resil vetsi hodinky, tak tam mam spise namireno k Omegam.. ale tak, dej nazor, proc to vnimas takhle..

Odesláno (upraveno)

:huh::D ..si delas srandu, ne? proc myslis, ze jsou datejusty zensky? na tomto miste zadam o vysvetleni! :)

a nad tema roladama premyslim spise prave kvuli vzhledu, nez znacce.. pokud bych resil vetsi hodinky, tak tam mam spise namireno k Omegam.. ale tak, dej nazor, proc to vnimas takhle..

Ja myslim, ze na velikosti zalezi...

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Poslední dobou řeším podobné dilema...jestli prodat Moonwatche a koupit bud starší Datejust nebo Explorer 1 jen tak na nenápadné denní nošení. GMT2c docela křičí do světa a to se mi vždycky ne úplně hodí. Už se těšim až budu starej na všechno se vykašlu a budu sekat zahradu ve full gold Date-Date :-D

Odesláno

polovicka taky nosi DJ, ja DJII, a neviditelna spona se nerozepina :)
Odesláno

Poslední dobou řeším podobné dilema...jestli prodat Moonwatche a koupit bud starší Datejust nebo Explorer 1 jen tak na nenápadné denní nošení. GMT2c docela křičí do světa a to se mi vždycky ne úplně hodí. Už se těšim až budu starej na všechno se vykašlu a budu sekat zahradu ve full gold Date-Date :-D

na takove to domaci zvykani :DDD

polovicka taky nosi DJ, ja DJII, a neviditelna spona se nerozepina :)

Sibirane, ty mas DJ2?? jsem kdysi zahledl nejakou foto v "co mate prave na ruce", ale mel jsem dojem, ze to byly DJ.. pokud mas po ruce nakou foto, hod ji pls sem, at to checknu.. jake mas btw zapesti?

...kua chlapi, takhle zas stravim dalsi 3 mesice vyberem.. to jste me moc nepodporili teda :D :cheers:

Odesláno (upraveno)

Sibirane, ty mas DJ2?? jsem kdysi zahledl nejakou foto v "co mate prave na ruce", ale mel jsem dojem, ze to byly DJ.. pokud mas po ruce nakou foto, hod ji pls sem, at to checknu.. jake mas btw zapesti?

zapesti mam 175mm, tady je fotka vobouch:

Posted Image

bicolory:

Posted Image

Posted Image

modrasky:

Posted Image

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

zapesti mam 175mm, tady je fotka vobouch:

a sakra.. ja mam taky neco kolem 17,5.. jsem byl v tom butiku zhulenej? nic, budu muset testnout znova

diky moc za foto

btw, modrasky jsou fakt dobry.. ta modra je dokonala :smile_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

a sakra.. ja mam taky neco kolem 17,5.. jsem byl v tom butiku zhulenej? nic, budu muset testnout znova

diky moc za foto

btw, modrasky jsou fakt dobry.. ta modra je dokonala :smile_anim:

přidám taky jedny modrý, at je jich tu víc

post-748-024393900 1344517076.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...