Pit Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 Určitě Chariot CX1. My jsme měli CX1 i CX2 a maximální spokojenost. Bezpodmínečně bych trval na odpružení, které má právě CX. Chariot má navíc hromadu super doplňku. My jsme ho pak používali místo normálního kočáru. A to od narození. A kecy o bezpečnosti: dítě řádně připoutané bezpečnostním 4 bodovým pásem je ve vozíku v ochranném rámu který je imho 10x bezpečnější než kterákoliv dětská sedačka na kolo. Připoutané dítě se muže klidně převrátit a nic se mu nestane. ( Osobně jsem to teda netestoval :-)
xmickey Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 (upraveno) Jo zkus něco s intercomem, ať si můžeš s prckem popovídat, to je důležitější, než naježděné kilometry za tatínkem. intercom mam na motorku a neni to spatny :-) jinak na ten "vykrik" nebudu moc reagovat, podnetu maji nasi kluci hodne, hlavne teda diky zene, a je to na nich (zatim hlavne na starsim) videt 2 all: a pro ostatni, prave jsem objednal chariota cx2, s doplnky je to pre 30 tKc, ale uz se tesime na vyjizdky rozhodly hlavne reference a fakt, ze croozer s odpruzenim (napr. odpruzeni od velofiala se mi hodne libilo) neprojede 90tkama dverma, coz muze byt dost opruz... jinak jsem vybral na webu http://www.velofiala.cz/ maji tam hezky povidani a dobre reaguji na mailove dotazy Upraveno 13. ledna 2013 uživatelem xmickey
xmickey Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 (upraveno) Po nekolika vyletech do prirody s CX2 muzu napsat, ze jako kocarek to je super! Za kolo jsme to jeste nezkouseli, s jogging setem je to uzasny Upraveno 22. února 2013 uživatelem xmickey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se