pooletr Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Jj na Junghans jsem taky koukal, ale líbí se mi modely nad můj limit. Včera jsem shlédl MiB3 a jen jsem si potvrdil, že půjdu cestou Hamiltonů. Co říkáte na modely Ventura? Ze začátku se mi zdály poněkud extravagantní, ale čím víc na ně koukám, tím víc se mi líbí. Např.Ventura Elvis XXL..
Polypolyboy Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Neni to muj styl, ale zase jsou to automaty.... Ale do officu nevim nevim
pooletr Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Mít hodinky na každou příležitost, tak bych si ty Ventury možná pořídil a nosil je jen na zvláštní události. Na každodenní nošení spíš nebudou. Automaty mi do officu nevadí. Vyzkoušel jsem si to na těch Parnisech. Ikdyž od 7-15:30 sedím, tak mám na ukazateli rezervy nátahu stále max (40h). Po práci totiž docelá lítám, takže se mi pak natáhnou a v práci stačí párkrát švihem ruky roztočit rotor
kvejkr Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Dyt hamiltony maj tolik paradnich univerzalnich modelu ze si snad vyberes nejaky normalni:) ale pokud stojis o velkou pozornost na zapesti tak sou ventury idealni volba, mit na sobe nejaky to zlato a diamanty tak je nosi podle me i rytmus:)
pooletr Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2012 O velkou pozornost nestojím. Psal jsem, že bych do nich šel jen tehdy, kdybych měl pro každou příležitost jedny hodinky
pooletr Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Co říkáte na Accutrony? Bulova má několik divizí a Accutrony nesou Swiss made. Tyhle jsou super http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/accutron/panske/1231-hodinky-accutron-gemini-26c02.php s Valjoux 7750 jsou za super cenu.
little_w Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 ja jsem velkej fanousek Bulovy. ale co je koupili Cinani to s nima jde znatelne z kopce a tak nejak se jim spis vyhybam. ten model v odkaze jeste tezi z osvedceneho klasickehi designu... ale tak si rikam na jak dlouho jim to vystaci?
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 to little_w - model GEMINI 26C02 je dost starý. Myslím, že pochází ještě z doby před prodejem.
little_w Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Snowe, a to se jeste prodava? tak to koukam. ten prodej taky prece neni tyden starej, uz to je nejakej ten Patek
pooletr Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Stále hledám..CO vám říká značka Zeno watches? Třeba tyhle http://www.amazon.com/Zeno-P554-E2-Black-Leather-Strap/dp/B008636RXM/ref=pd_sbs_watch_6 Ikdyž teď jsem měl na ruce X-windy od Qvida a asi bych se neměl nad ničím rozmýšlet a jít rovnou do nich, ale....
Slevin Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 zkus značku Hamilton. Řady Timeless nebo Jazzmaster, to by mohlo být to, co hledáš.
Bison Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Prosím, co to je za model ten Cimier vpravo dole? Na jejich stránkách jsem ho nenašel. Model CIMIER C 1924 Chrono Rétrograde - mají Quartzový strojek, vodotěsnost 50m. Momentálně v akci za 11 200 Kč - http://www.hodinky-nest.cz/cimier-c-1924-chrono-retrograde?shop_loc=vyber-podle-znacky%2Fcimier%2Fstranka1
emba Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Jestli jsi z Prahy, tak se můžeš podívat k Altmanovi na Václaváku. Mají tam hodinky Aerowatch www.aerowatch.ch . Myslím že tam jsou i modely kolem 20tis.
pooletr Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 zkus značku Hamilton. Řady Timeless nebo Jazzmaster, to by mohlo být to, co hledáš. Hamiltony jsou zatím favorit. X-windy, autochrono, maestro...to jsou všechno krásné modely. Jen se teď dívám i po méně známých značkách, jako je právě Zeno..
pooletr Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Jestli jsi z Prahy, tak se můžeš podívat k Altmanovi na Václaváku. Mají tam hodinky Aerowatch www.aerowatch.ch . Myslím že tam jsou i modely kolem 20tis. Díky za tip. Z Phy sice nejsem a mám to dost daleko, ale web mají krásný. Už na ně koukám..
kdojinej Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 (upraveno) Hamilton je urcite taky dobra volba kvalita je dobra a cena priznivaHodinky jsou hezké, ale cena v ČR nepříznivá. Doporučuju nákup v EU. Upraveno 31. října 2012 uživatelem kdojinej
kabi4 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 já bych volil Archimedy arcadie od Kubsona ... max.spokojenost a ještě jsem se na poradách kochal pohledem na strojek
Radek Brno Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 maly prispevek do pranice znacka, myslim ze to Uhr Kraft, zajimave kousky za dobre ceny
pooletr Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 já bych volil Archimedy arcadie od Kubsona ... max.spokojenost a ještě jsem se na poradách kochal pohledem na strojek Ty jsou krásné, už jsem na ně taky koukal. Jediné co mi na nich vadí je rozteč nožek. 20mm bych asi nepřekousl..
pooletr Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 maly prispevek do pranice znacka, myslim ze to Uhr Kraft, zajimave kousky za dobre ceny Mají jen quartzové modely?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se