Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj na Junghans jsem taky koukal, ale líbí se mi modely nad můj limit. Včera jsem shlédl MiB3 a jen jsem si potvrdil, že půjdu cestou Hamiltonů. Co říkáte na modely Ventura? Ze začátku se mi zdály poněkud extravagantní, ale čím víc na ně koukám, tím víc se mi líbí. Např.Ventura Elvis XXL..

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mít hodinky na každou příležitost, tak bych si ty Ventury možná pořídil a nosil je jen na zvláštní události. Na každodenní nošení spíš nebudou. Automaty mi do officu nevadí. Vyzkoušel jsem si to na těch Parnisech. Ikdyž od 7-15:30 sedím, tak mám na ukazateli rezervy nátahu stále max (40h). Po práci totiž docelá lítám, takže se mi pak natáhnou a v práci stačí párkrát švihem ruky roztočit rotor :D

Odesláno

Dyt hamiltony maj tolik paradnich univerzalnich modelu ze si snad vyberes nejaky normalni:) ale pokud stojis o velkou pozornost na zapesti tak sou ventury idealni volba, mit na sobe nejaky to zlato a diamanty tak je nosi podle me i rytmus:)

• po 2 týdnech...
Odesláno

ja jsem velkej fanousek Bulovy. ale co je koupili Cinani to s nima jde znatelne z kopce a tak nejak se jim spis vyhybam. ten model v odkaze jeste tezi z osvedceneho klasickehi designu... ale tak si rikam na jak dlouho jim to vystaci?

Návštěvník Snow
Odesláno

to little_w - model GEMINI 26C02 je dost starý. Myslím, že pochází ještě z doby před prodejem.

• po 3 týdnech...
Odesláno

zkus značku Hamilton. Řady Timeless nebo Jazzmaster, to by mohlo být to, co hledáš.

Hamiltony jsou zatím favorit. X-windy, autochrono, maestro...to jsou všechno krásné modely. Jen se teď dívám i po méně známých značkách, jako je právě Zeno..

Odesláno

Jestli jsi z Prahy, tak se můžeš podívat k Altmanovi na Václaváku. Mají tam hodinky Aerowatch www.aerowatch.ch . Myslím že tam jsou i modely kolem 20tis.

Díky za tip. Z Phy sice nejsem a mám to dost daleko, ale web mají krásný. Už na ně koukám..

Odesláno (upraveno)

Hamilton je urcite taky dobra volba kvalita je dobra a cena prizniva

Hodinky jsou hezké, ale cena v ČR nepříznivá. Doporučuju nákup v EU.

Upraveno uživatelem kdojinej
Odesláno

já bych volil Archimedy arcadie od Kubsona ... max.spokojenost a ještě jsem se na poradách kochal pohledem na strojek :smile_anim:

Ty jsou krásné, už jsem na ně taky koukal. Jediné co mi na nich vadí je rozteč nožek. 20mm bych asi nepřekousl..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...