Street Glide Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 ....krátce po transakci jsem přisedal ke stolu a spiderer je měl už na ruce,.....nikdy jsem je neviděl takhle na živo a musím říct,že mne mile překvapily a to pouzdro včetně tahu je parádní,.....o stavu hodinek ani nemluvě. Co se velikosti pouzdra týká,tak potvrzuji slova Cybera,......byla to první věc,která mne zarazila a vypadají fakt o dost větší. Teď mne při psaní příspěvku tak napadlo,že u toho tvaru pouzdra je vlastně použitý stejný fígl jako u AP Royal Oak,ty také vypadají o mnoho větší než jsou a to vše díky protažení pouzdra směrem ke kotvení tahu.
spiderer Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Davide sice oproti tvym Deepsea byl rozdil skutecne znatelny, oproti ostatnim 40mm modelum ta velikost vypadala naprosto v pohode. Ale je fakt ze oproti DS vypada maly skoro vsechno Posilam jeste porovnani s Breitling Aerospace a Sinn 857 UTC, B maji myslim 40mm a Sinny maji 43mm
Chorche Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Jsou skvělý, gratuluju. Fotky taky moc hezký.Jen se mi k tobě vůbec nehodí...nevím, no...naživo je to asi jiné...
NIGHTinGALE Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Jsou super, hrozně se mi líbí.Koukal jsem na ně a říkal si, že quartzky za tu cenu nikdo chtít nebude a že Sibiř zlevní. Satanžel jsem se přepočítal
spiderer Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Chorche - hodi se ke me primo bozsky Vsak nekdy uvidis. NiG - no ono to vzhledem k tomu za kolik se prodavaji jinde a v jakem jsou stavu zas tak nesmyslna cena nebyla, navic jsou docela cerstve po servisu, takze cloveka necekaji dalsi naklady.
organic Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Asi jedine kvarzky ktere ve me vzbuzujou emoce (ve vsi slusnosti). Gratuluju a uprimnou soustrast sibiranovi. Jo a moc pekne fotky! Takový Grand Seika v quartzu 9F62 s termokompenzací jsou taky docela emo. Pěkný spajdy, vítej v klubu nabubřelejch pitomců s Rolexama, kteří už na dálku musí ukazovat, že na to maj
Chorche Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Chorche - hodi se ke me primo bozsky Vsak nekdy uvidis. Když říkáš, tak jo, padnou ti skvěle Doufám, že uvidím, ty bych chtěl vyzkoušet.
spiderer Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Když říkáš, tak jo, padnou ti skvěle Doufám, že uvidím, ty bych chtěl vyzkoušet. Snad to stihnem, znas me
Cyber Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Takový Grand Seika v quartzu 9F62 s termokompenzací jsou taky docela emo. Pěkný spajdy, vítej v klubu nabubřelejch pitomců s Rolexama, kteří už na dálku musí ukazovat, že na to maj :cheers:
cosmiktrip Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) Hodně luxusní! Nejvíce mě udivuje chod vteřinovky přímo na indexy. Myslel jsem, že u quartzek to možné není, alespoň jsem to u žádných neviděl a docela mě to štve, že tohle nemají všechnyNa netu jsem našel tohle vysvětlení, ale nevím nevím co je na tom pravdy: 6. Otázka: U bateriových hodinek vteřinová ručička neskáče přesně po vteřinových - minutových indexech - resp. od č. 12 k č. 6 skáče přesně, potom se postupně již nepřekrývá s indexy. Odpověď: Toto je dáno vůlí v soukolí a mají to všechny bateriové quartzové hodinky. Vteřinová ručička se ve výrobě nasadí tak, aby co nejvíce indexů pokryla s perfektním překrytím, ale najde se vždy na číselníku část stupnice, kterou ručička nemůže 100% překrýt. Tato vůle soukolí je nutná pro perfektní chod strojku. U mechanických hodinek toto nenastává, jelikož mechanické hodinky nemají vteřinové impulsy, ale chod ručičky je podstatně plynulejší. Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem cosmiktrip
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se