JohnyGee Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) Dobry den, uz dlhsiu dobu som rozmyslal nad kupov hodiniek. Chcel som panske, naramkove,prehladne, rucickove s chronografom. Mam 26 rokov, aktivne zamestnanie a pacia sa mi military, dive a sport styly hodiniek, cize vyber sa uberal tymto smerom, podla moznosti mali byt svajciarske s cenou max okolo 500-600 ?. Po dlhsom prezerani stranok mainstream-ovych vyrobcov ako Tissot, Certina, Festina, Casio a pod., som sa zahladel do modelu Certina DS podium GMT v cierno zltom prevedeni. Nazivo v predajni boli este krajsie, no nechcel som sa s nakupom uponahlat, lebo zakon schvalnosti funguje a po zakupeni niecoho sa do tyzdna zarucene naskytne lepsia ponuka. V jeden vecer pri nahodnom prezerani portalu so zlavovymi akciami na znackovy tovar som otvoril akciu na hodinky Timex. Do oka mi hned padol model T49803 Expedition dive style chronograph hlavne koli vyzoru, funkciam a cene, ta ma skor milo prekvapila, az rozosmiala ...75 ?. Nechcelo sa mi verit, ze vsetky kriteria co som si zadal, okrem swiss made, sa daju splnit za 75 ?. Objednal som ich a netrpezlivo cakal na kuriera. Nerad kupujem veci bez toho, aby som si ich najprv "omakal" a preto som aj koli tej cene mal miernu obavu. Po rozbaleni som bol milo prekvapeny, hodinky boli plne funkce, novucicke, zabalene v origo krabicke s plastovym stojankom + faktura. Po par dnovom noseni a uisteni sa, ze funguju spravne a da sa na ne spolahnut, som kupu inych hodiniek zatial vypusti. Po 4 mesiacoch nosenia som zmeral odchylku a vychadza mi to na 1 s/24 h. Pochvalit musim podsvietenie indiglo a funkciu shock resist splnajucu udajne nejaku ISO normu. Spomenut musim aj veci, ktore povazujem za minus. Je to vaha ( tipujem okolo 150-200g ), ktora sa mi zda velka oproti mojim starym Luminox 3007, ktore maju asi 70 g, ale tie su z plastu. Dalsia vec je vyska puzdra. Na moj vkus viac ako by sa patrilo. Zaverom len tolko, ze ak niekto uvazuje nad kupov tychto, alebo podobnych hodiniek z rady Expedition na volny cas, alebo do aktivnej prace, kde moze hrozit poskodenie a nepotrpi si na znacku su podla mojho nazoru tieto hodinky dobrou alternativou Katalogove info : Material: Stainless steel Remienok: Synteticky Strojcek: Quartz Priemer: 46 mm Chronograf: 1/20 sekundy WR: 200 m Plusy : + Cena + WR 200m + Indiglo podsvietenie + Shock resist Minusy : - vaha - vyska Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem JohnyGee
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) Jestli mají opravdu váhu jakou píšeš tak je to fakt kousek železa když připočtu ten pásek.Takovou hmotnost bych očekával s tahem.Ta ochrana tlačítek je šroubovací?A korunka ?Můj styl to není,co se mi na nich líbí je právě ta velikost,je dobře že to můj styl není protože pak by jsme měli všichni jedny hodinky a to by byl konec.Přemýšlel jsi až jsi si vybral to co ti sedí,takže paráda a at dobře fachčej Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se