Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pavle23, já myslel vyměnit 12 za vyšší 3 - abychom se vešli do 11 kusů! :D

Typografe - záleží na výsledné variantě, bude-li, jak to vypadá žluto-bílo-černá, tak je můžeš nosit všude, kam běžně chodí normální lidé - maškarní ples, cirkusová vystoupení, rally veteránů, závody F1, extravagantní večírky, fotbal v Dortmundu, schůzky členů chronomagu (pakliže to nespadá pod žádnou již zmíněnou příležitost).

sup - návrat ztraceného syna - to tu ještě nebylo, vítám Tě a rychle si zamluv číslo!

Odesláno

Edo, volno pochopitelně je, prostuduj si vlákno a hlasuj ohledně barev, indexů na 12 a dělení lunety - viz barevné verze. Na předchozí stránce je aktuální tabulka, máš číslo 13. Vítám tě v partě.

Supovi jsem rezervoval předběžně 3.

pepiku - jaký barvy?

omni -jakej index?

Ještě z pilnosti varianta kanárek s tlustým orámováním indexů - nepopiratelná výhoda je to, že luneta hodinky poměrově zvětšuje a budou vypadat velikánský ! Černá luneta má opačný efekt - hodinky velmi zmenší.

kanarek.jpg

Odesláno
Ještě z pilnosti varianta kanárek s tlustým orámováním indexů - nepopiratelná výhoda je to, že luneta hodinky poměrově zvětšuje a budou vypadat velikánský ! Černá luneta má opačný efekt - hodinky velmi zmenší.

To je velka pravda. Proto menim nazor a hlasovani.

Sysli zub a

KillBill - 1bod (cervena datumka)

Kanarek - 3body

Návštěvník Kamil
Odesláno
Cigi: jo beru tu 3, jinak jsem myslel, že bych bral úplně poslední třeba tu 11, jak to vidíš stětím kalibrem, myslíš,že pomůžeš...?

Počkej, ten tě požene, že mu chceš vzít 11. To je cigiho číslo!:lol:

Odesláno

dík pepiku, takže, co se týče barvy, mám 8 hlasů!! Zneužiju je, jak se patří. :D

našel jsem chvilku a dám sem 2 verze, upravené dle vašich hlasů, kterým dám svoje hlasy, kdo se ke mně přidá?

1. plovárna se zubem, tlustým okrajem a černým datem - moc mi to připomíná krtečka a lhotáka a zvětšuje to hodinky.

plovarnazub.jpg

2. kombi luneta - už tak, jak má být - krááásně universální, hlodáky a červené datum (aby se v tom člověk vyznal)

kombizub.jpg

Odesláno

Cigi, ty minuty protažený z ciferníku do lunety vypadají sice efektně, ale v reálu nebudou na sebe přesně pasovat

a) z důvodu možné nepřesnosti

B) z důvodu výškového rozdílu ciferníku a lunety, pokud se nebudeš dívat kolmo (přesně), navíc nezapomeň na cylindrické sklíčko a jeho optiku

Dále apeluji na zachování charakteru hodinek!

Lunetu bych nechal černou se žlutými čísly. Nebojím se, že by se hodinky opticky zmenšovaly. Ty číslice ji projasní.

Apeluji na killbill s dvojitým indexem. Když se z toho udělá moc velkej cirkus, budou sporty méně výrazné a navíc nevynikne třešnička na dortu - žlutý klobouček na korunce!!! Dobře si to lidi rozmyslete. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...