Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To steel, to by bylo docela schůdně realizovatelné. Takové pouzdro v podstatě máme, akorát by se posunuly materiály do hodnotnějších. Myslím, že safírové mezikruží z plochého materiálu zvládneme.:)

No jestli to tu má k něčemu směřovat, tak bych se klonil k takovéto variantě:

- nerezové pouzdro Sport Igen

- nerezový otočný kroužek, vykládaný safírovým kotoučkem ve tvaru mezikruží, zespoda potištěným tampónovým tiskem.

- safírové konkávní sklo (nebylo by cylindrické, jako v případě Diplomatu, ale u sportovních hodinek to bude naopak ku prospěchu.

- datumka na 6 hodině

- upravená původní grafika

- barevné podklady grafiky dle individuální volby, stejně jako ostatní volby.

Pokud o něco takového bude zájem, můžeme už využít internetový objednávkový a specifikační systém.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No to jsme to posunuli, bomba bomba bomba už to vypadá zcela reálně, co? A to jsem ještě nevyčerpal všechnu munici, jen se zastřeluji......super, super - DÍKY Prime!

Ta specifikace je u mě OK, záleží jen na ceně, jestli vezmu tuhle nebo plexi verzi, ale to je teď buřt. Budu dál pracovat na grafice.

Datumka na 4-5 tím posunem na svislou osu zemřela, stejně jako posunutí 12 na 1-2, to je jasné.

Musím si někde pořídit ten program, co má odklízeč - jak se to jmenuje?

Odesláno
Musím si někde pořídit ten program, co má odklízeč - jak se to jmenuje?

Gimp, ale to ti bude prdlajs platne, protoze to je mimoradne uzivatelsky nestastne udelany program (at mne treba linuxaci zastreli :D ). A pokud nemas ani sajna jak se editujou obrazky, vubec v nicem ti to nepomuze ;) Klidne muzes pouzit photoshop nebo uplne nejlepsi volba pro amatera byval paintshop pro. Pisu byval, protoze s kazdou novou verzi je to vetsi, pomalejsi a nestabilnejsi..bohuzel :( Klidne ti pak poslu projekt toho PRIM Sportu v gimp nebo adobe ps formatu.

Odesláno

Napadá mě, že když bude znovu potištěn datový věnec, je jedno, jak bude potištěn, to znamená - můžeme si vymyslet celou řadu libůstek jako jiný písmo, barva, kurzíva, nad sebou, pod sebou a tak.....je čas rozjet nápady!!!! Zkuste sehnat nějaké příklady zajímavého řešení data na svislé ose Že musejí být technicky proveditelná v našem případě nemusím zdůrazňovat - to všichni poznáte! Do toho, pánové!

Juj mě to baví, ať žije prim, číňani nečíňani.

Odesláno

To budu muset detailně zkalkulovat. Nechci plácat do větru. Budu muset zjistit cenu skla a cenu safírového mezikruží. Dále bude třeba zkalkulovat cenu přetisku datového věnce a výrobu číselníku. Pokud se to dělá na jeden kus, vychází to kolem 25.000,- (jen to přehození datumky na 6 hodinu). Bude tedy hodně záležet na tom, kolik lidí se bude ochotno do takovéhoto projektu zapojit. Čím více, tím lépe pro vás. Primární náklady se rozloží do více kusů.

Odesláno

Zájemci o hodinky PRIM Sport Igen v provedení:

- nerezové pouzdro Sport Igen

- nerezový otočný kroužek, vykládaný safírovým kotoučkem ve tvaru mezikruží, zespoda potištěným tampónovým tiskem.

- safírové konkávní sklo (nebylo by cylindrické, jako v případě Diplomatu, ale u sportovních hodinek to bude naopak ku prospěchu.

- datumka na 6 hodině

- upravená původní grafika

- barevné podklady grafiky dle individuální volby, stejně jako ostatní volby.

Předběžní zájemci:

steel, mnovace, cigi (kolik kusů?:)) ....

Odesláno

Výborně, zatím jsme ve třech - ale to se to dobře táhne.

Pánové, s tím datem jsme zatím nepohli, nechme si čas a zkusme jednodušší téma:

Protože za základní funkci hodinek pořád považuju měření času a pokud možno jasné sdělení, velice by mi pomohlo, kdybych měl na hodinkách malá čísla minut u jejich indexů na vnější okraji číselníku a to po pěti minutách , nebo alspoň na 05,10,20,25,35,40,50,55. Taky bych velmi ocenil mít malá čísla odpoleních hodin 13 - 24 mezi velkými indexy a středem - jako na některých vojenských hodinkách. ušetřil bych si tím mnohá nedorozumění. Co vy na to ?

Odesláno

Osobne nechapu (spis nechci ;) ) smysl stupnice 13-24 ani na vojenskych hodinkach, pokud tam neni dalsi rucicka, ktera ukazuje ze je prave 13 a vice hodin. Prijde mi to jako totalne zbytecna informace. Predstav si, ze jsi upadnul do bezvedomi, ze ktereho se proberes dezorientovany..nevis jestli je den nebo noc, tma jak v pytli a ted mi rekni, k cemu ti bude stupnice 13-24, pokud tam neni dalsi rucicka, ktera ti ukaze ze je odpoledne-vecer? Na to jsou fajn skutecne 24 hodinove hodinky typu Glycine Airman.

Odesláno

Do bezvědomí naštěstí moc neupadám, gmt nepotřebuju, neb necestuju v časových zónách, ale často se mi stane, že musím transformovat čas do čtyřiadvaceti hodinového a navíc digitálního údaje např. 16.30 (šestnáct třicet se řekne místo půl páté) - asi to souvisí s tím, že hodně lidí už čte čas jen z počítače nebo mobilu a tak si domlouvají schůzky, a tak se mi ta čísla budou neocenitelně hodit, jsem asi kapku diskalkul. Ciferník, kde chybí čísla od 1 do 12 se k tomu navíc optimálně hodí kvůli čitelnosti, a u sportovních hodinek bývá dobrým zvykem uvést čísla minut, jak mě poučil kdysi prim.

jsou k tomu jen praktické důvody, protože esteticky je to problém, přiznávám. Ale je řešitelný.

mimochodem ty airmany jsou lahůdka, co?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...