hejdik Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 (upraveno) Zdravím kolegové.Chci se pochlubit s novými hodinkami.Koupil jsem je na foru od Vladi66,jemuž ještě jednou dík za super obchod.Na tyhle hodinky jsem se díval již delší dobu a popravdě to nebyla moc láska na 1. pohled Postupem času mě ale čímsi zaujaly a už jsou moje a musím říct,že čím dýl je mám na ruce ,tím se mi víc líbí. Asi to budou hodiny s dost rozporuplným designem:jednomu se budou líbit ,pro jiného budou ošklivé.Popisovat je nijak detailně nebudu,chvilku je ponosím a pak pisnu nějakou recenzičku.Snad jen pár základních dat:Ronda 5030DSafír WR 20ATMPrůměr pouzdra cca 43mm / výška cca 11,5mm.Nyní pár rychlých fotek jako předkrm. Upraveno 7. srpna 2012 uživatelem hejdik
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Proto ses zbavoval Festin, že. Za mě hezký, koukal jsem po nich taky, ale před dovolenou si nemůžu dovolit investici, takže gratuluji.
hejdik Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Proto ses zbavoval Festin, že. Za mě hezký, koukal jsem po nich taky, ale před dovolenou si nemůžu dovolit investici, takže gratuluji. Jo jo přesně proto Ještě mylý Edit : hodinky jsou samozřejmě od Vlasty66 (nevím co jsem pil.když jsem to psal) Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem hejdik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se