dustof Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Konečne aj ja po zdĺhovom hľadaní toho pravého môžem prispieť do tejto témy. Včera som si bol konečne po svoje vysnívané hamiltony. Takže od včera mi hovoria pane. Som z nich nadšený a prekonali moje očakávania. Konečne mám hodinky, ktoré žijú. Eta 7750 je fakt strojček ktorý dá o sebe vedieť, no a mne sa to páči. Pripájam pár fotiek:
Daemonultimate Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Paráda,včera jsem tu měl souseda,pilota a právě tenhle model jsme probírali a jde do něj taky.Nedivím se,že z nich máš radost,tak si je užívej dokud trvá,no a potom napiš a já je beru.Doufám,že ti k nim láska nevydrží déle než 14 dní .Dýl to nevydržím se sousedem. Tak gratuluju a at makaj.Chvíli jsem přemýšlel o Hamilton Belowzero 1000 M Black chrono,ale Fortis vede. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Daemonultimate
gougy Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 X.windy jsou naživo neuvěřitelně efektní hodinky a ke strojovně nemá smysl nic dodávat, prostě stará dobrá 7750. Gratuluji a ať Ti dělají radost
Quido Morava Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Paráda, gratuluji - a hned napiš Zrnovi o řemen, neb na něm teprve vyniknou
dustof Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 ďakujem pekne za pochvalu. No dúfam, že mi vydržia dlhšie robiť radosť ako 14 dní, keď už som pre nich tolko spravil. No a koženný remeň je samozrejme v pláne, preto som už pozeral majstrovské práce členov zrna a šímu. Ja som zástanca vintage remeňov a chcel by som to v hnedej farbe. Teraz pozerám aký by mi učaroval a hneď ich budem kontaktovať. Ináč po prvom dni mi urobili + 7sec, nejako sa to časom ustáli? Keby to bolo okolo 3 sec tak by som bol spokojný.
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 ďakujem pekne za pochvalu. No dúfam, že mi vydržia dlhšie robiť radosť ako 14 dní, keď už som pre nich tolko spravil. No a koženný remeň je samozrejme v pláne, preto som už pozeral majstrovské práce členov zrna a šímu. Ja som zástanca vintage remeňov a chcel by som to v hnedej farbe. Teraz pozerám aký by mi učaroval a hneď ich budem kontaktovať. Ináč po prvom dni mi urobili + 7sec, nejako sa to časom ustáli? Keby to bolo okolo 3 sec tak by som bol spokojný. První den +7 to není špatný.A co se týká těch 14 dnů,tak ti přeju at ta láska trvá co nejdýl,ty hodinky si to zasloužej,je to jen má snaha získat super kus za lepší cenu,no asi to nevyjde,ách jo.....
matobp Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 moje robili+3sec/den,ale myslim ze aj tych 7 je ok...
pooletr Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Nádherný! Snad se jich taky dočkám. Kdybys nebyl z Košic, tak se na ně zajedu podívat X-Windy jsou zatím u mě ve výběru na 1. místě. Chtěl jsem Jazzmaster Maestro, ale ty jsou nad limit. Krásný jsou taky Spirit of Liberty s modrýma ručkama a stříbrným cifrem!
calv Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Ináč po prvom dni mi urobili + 7sec, nejako sa to časom ustáli? Keby to bolo okolo 3 sec tak by som bol spokojný. Jestli je máš nové, tak by se ti odchylka určitě hýbat měla. U khaki officerů (vím není to stejný strojek) jsem taky začínal na nějakých 7s/den a až po 3 měsících se dostaly na 3s/den a dál už to pozorovat nemůžu, páč je nemám .
matobp Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 ja ich tiez uz nemam-takze neviem ci to bude menej ako teraz...
dustof Odesláno 11. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 chlapi ďakujem, myslím, že som urobil dobre. Mám ich radšej zo dňa na deň. A ten rotor zo 7750 je silne návykový. Viem sú to moje prvé automaty, ale konečne cítim že hodinky žijú svojim vlastným životom a nie je to len chod sekundovej ručičky. Ináč ak môžte dajte nejaké foto vintage koženných remeňov. Nech sa trochu inšpirujem
tiboon Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Gratuluji a pro inspiraci remen od Ondreje
dustof Odesláno 12. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 tiboon ďakujem ,tento je podľa môjho vkusu, tak nejako vyzerajú moje predstavy.
Quido Morava Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 inspiraci můžeš např. hledat třeba tady, anebo v celém tomto vlákně...
misoo Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 myslim ze by sa im hodil remen bez nitov, cisto cierny/tmavohnedy so sedym presivanim
Quido Morava Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 myslim ze by sa im hodil remen bez nitov, cisto cierny/tmavohnedy so sedym presivanim totok, anebo totok...? ...já mám ot Oty a chválím si třeba tento
dustof Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 presne tak, myslím si že bez nitov to vyzerá o chlp lepšie. Ten prvý je super, nevieš kde by som niečo podobné zohnal? Snáď vo svetlejšej koži, mám rád prírodnú hovädzinu.
Quido Morava Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 tož, prohlédni si pozorně toto vlákno a čti - vše je od místního váženého člena Zrno, dělá to ručně na zakázku a dle přání - a dělá to velmi dobře... až zase budou fungovat SZ, jistě se s ním domluvíš
dustof Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 quido ďakujem pekne, určite budem zrna kontaktovať jeho remene aspoň podľa obrázkov vyzerajú lepšie ako origo. Jeseň sa už blíži takže koža nesmie chýbať a ináč ten tvoj vintage na posledných fotkách je úplne super. Nevadí ak budem mať taký istý ?
misoo Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 (upraveno) ja mam od zrna tento, ten remen nema chybu 22x4mm, perfektne k stajnom sedi a snad mozem uz ohodnotit aj trvanlivost a odolnost, vyzera ze je na tom lepsie ako origos od stajnu. aspon ho mam menej nasiaknuty potom... ja maximalna spokojnost Upraveno 13. srpna 2012 uživatelem misoo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se