Přejít na obsah

Letiste Zurich

bru7us

Doporučené příspěvky

Pokud mate nekdo naplanovanovanou cestu do Zurichu tak maji na letisti k prilezitosti olympiady vyslovene Omegu na kazdem kroku.

Spousta prosklenych sloupku se staryma Omega vecma (primarne casomiry z olympiad atd) ale i veliky Omega stanek se snad vsim co maji dneska v nabidce ve vsech variantach - je to docela pekne pokoukani takhle pohromade :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to si umím představit mé cestování,tam by asi moje putování skončilo a uletělo by mi úplně všechno.A co ceny,jako u nás,nebo taky ve speciální akci?

Ceny jsem nezjistoval (nic jsem kupovat nehodlal:) ale predpokladam ze to bude totez nebo drazsi - Zurich je drahej a na letisti uz dneska levnejsi ceny nemaji.

Odkaz ke komentáři

aspon o tech 8% swiss VAT by to mohlo byt levnejsi :)

Nemám zatím zkušenost s švýcarským letištěm, ale pokud jedeš autem a necháš si na CH straně potvrdit papíry na vrácení MwSt., tak to hlásí hned němcům a pokud jim to nenahlásíš, tak ti tak prolezou auto, že se budeš divit.... Věř, že to nestojí za to...

Odkaz ke komentáři

Nemám zatím zkušenost s švýcarským letištěm, ale pokud jedeš autem a necháš si na CH straně potvrdit papíry na vrácení MwSt., tak to hlásí hned němcům a pokud jim to nenahlásíš, tak ti tak prolezou auto, že se budeš divit.... Věř, že to nestojí za to...

pred par lety jsem kupoval na letisti v zeneve sve (ted uz ex) manzelce constellation a vsechno vyslo ok (ale to byl let zpatky do budapesti). mozna kdyby's jel pres italii nebo francii, ti nejsou zase az tak echt jako nemci? ;)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...