Street Glide Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) ....jee,já si vůbec nevšiml,že už jsi udělal na Divery vlákno :-)......tak Ti dodatečně blahopřeji. ....ale zároveň musím zopakovat a upravit Tvou větu z jiného vlákna,že " AP už tady bude mít za chvíli kdejakej vošoust " :-)))))))))))...hahahahahaahhaha ....jinak oproti klasickým Submariner vypadají masivnější,ale oproti jiným Submariner zase vypadají ty AP jako "po nemoci" :-))))) ....asi se těch AP Diver zbavím :-) Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem Street Glide
volfda Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 (upraveno) V 20. 8. 2012 v 23:20, Street Glide napsal: ....jee,já si vůbec nevšiml,že už jsi udělal na Divery vlákno :-)......tak Ti dodatečně blahopřeji. ....ale zároveň musím zopakovat a upravit Tvou větu z jiného vlákna,že " AP už tady bude mít za chvíli kdejakej vošoust " :-)))))))))))...hahahahahaahhaha Jsem psal, že když sem dá kdejakej vošoust AP, nezbývá, než mu říct, že má dobrý kukačky, asi jako když si starej plesnivej dědek koupí F430tku... Je za frajera, ale nesmí z ní vystupovat Upraveno 21. srpna 2012 uživatelem volfda
Chorche Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Gratulace největší, další slova chvály by byla zbytečná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se