Roman-ZA Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) Dalsi paradny kusokNa tieto si brusim zuby Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Pepescom: na tyhle si brousim zuby taky,jen v jine barevne kombinaci. Az je budes mit,poreferuj,prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Pepescom: na tyhle si brousim zuby taky,jen v jine barevne kombinaci. Az je budes mit,poreferuj,prosim.v ktorej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 To bylo mysleno na ty jestraby... To je len prototyp, ruciciky budu krajsie, trosicku ine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Je to tak, ale po splnení záväzku 130 ks LE bude komerčná verzia cca na jar 2013, toľko moja info od Kryštofa Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Je to tak, ale po splnení záväzku 130 ks LE bude komerčná verzia cca na jar 2013, toľko moja info od Kryštofa Sent from my iPhone using TapatalkTak to sme v prdeli, to uz nestihneme do 2013 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 sorry samo jar 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 už jsou dóoooma, z Gdaňska přes moře....no dálka, co Vám budu povídatškoda, že neumím fotit, protože by si to ty hoďky fakt zasloužilyorigo řemen je na mě moc dlouhej, tak jsem tam dal starej od simona a vypadá to i lépeprvní fotka je před seřízenímdruhé foto je na mojí Swarzenegger tlapě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Gratulacia. Vyzeraju velmi fajn. Zdaju sa vacsie ako 40mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 na mojí ruce je 40mm maximum a jsou to opravdu koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 v ktorej?V modry,jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 už jsou dóoooma, druhé foto je na mojí Swarzenegger tlapě Gratulace!! Na Batory jsem už dlouho nalomenej, na ruce vypadají moooc dobře, tak zkus ještě hodit nějaké lepší fotky časem a napsat nějakou recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Gratulace!! Na Batory jsem už dlouho nalomenej, na ruce vypadají moooc dobře, tak zkus ještě hodit nějaké lepší fotky časem a napsat nějakou recenzi. škoda, že bydlíš daleko abys je viděl naživofotky lepší ode mne nebudou a na recenzi nemámjinak zpracování za ty peníze úžasný, zatím +3s/24h - sundavám je jen před spaním a odkládám dýnkem dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Máš pravdu, ta nemožnost si je ošahat je asi jediný důvod, proč jsem si je ještě nepořídil. Tak ať Ti dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Nove modely su od dnes na stranke dostupne k objednaniu. Model pzl p.50 jastab, luxsport a otago v zltej a modrej farbe. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 People:dik za info. Stejne se me ty otaga nejvic libej v me,orandzove :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 mne sa pacia jak modre tak aj zlte. Ale dopasovavat k tomu remen alebo nato strap by bolo tazke. Skoda, ze nie je v ponuke tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 mne sa pacia jak modre tak aj zlte. Ale dopasovavat k tomu remen alebo nato strap by bolo tazke. Skoda, ze nie je v ponuke tah. Je,vzdyt jsem ho koupil a nosim je na nem. Vyber v bransoletach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) aha. to som nevedel, nemaju to tam velmi prehladne. V kazdom pripade za 8800kc s tahom je lakava ponuka. Mam chrobaka v hlave. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Kurňa mají to fakt povedené ty hodinky! A za hubičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se