Jiří Sedlák Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Odesláno 17. května 2024 Když si to tu čtu zpětně, tak je vidět, že jsem tenkrát žádný Švýcary neměl. Protože powermatic bez plastu jsem dneska vzal do ruky, docela jsem se divil, že ještě běží a byl jen -2. To želvy běhají na ruce přesně, ale jak je odložím, a pak zase vezmu třeba po 30, 35 hodinách, tak jsou klidně mínus půl minuty. Fakt to nikdo nekonstruoval na to, aby to někdo střídal se dvěma dalšíma. A to si myslím, že Japonci vědí, že se to sbírá a každej vůl jako já má čtvery potápky který si chce užít všechny. Na druhou stranu v tomhle počtu už to všechno neudržíš v chodu každej den se něco zastaví, takže je to fuk. A pokud je někdo owg, tak ho Ruda vyzpovídá, jakej má denní režim a ty hodinky nastaví tak, že chodí na ruce třeba 0 až 3 plus, což je v praxi velice dobře použitelný. Ale co je zajímavý, že když pomineme přesnost, jeví se tyto strojky velice spolehlivé a problémy s nátahem a zastavováním a podobné faily tu vídáme spiš u 6R. O NH strojcích nemá cenu se bavit, mikrobrandy si je kolikrát dodatečně seřizují.
childe Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Odesláno 18. května 2024 To chce natahovač Pak to jde vše udržet v chodu. Mě se takto vrtí 3 kousky co nosím. Ovšem i tak vždy když je vezmu tak nastavím "přesný čas". Nejlepší ovšem je, jak má Seiko nastavené velké denní tolerance, že do nich se vejde skoro cokoliv co není úplně pokažené. Zase s NH mám zkušenost v řádu jednotek sekund denně při tom to jsou taky jejich strojky "ven", ale máš pravdu, že tam si ho každý poladí podle sebe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se