Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mi volal pan z jedné zastavárny, že by měl pro mě nějaké dámské hodinky značky Carrington & Co, produkce London. Zítra se na ně jedu podívat, ale nic mi tato značka neříká, resp. něco jsem vyčetl, že Carrington byl nějaký klenotník z Londýna a vyráběl ke konci 19 stol. různé šperky (svícny, brože, náušnice,...) Poté se společnost rozšířila na Carrington & Co. Já o hodinky asi mít zájem nebudu, protože to není ryze hodinářská značka, ale přece jenom, jestli má cenu o tom přemýšlet, popř. jestli někdo tady nemá zájem. Foto udělám až zítra. A taky, jestli takové hodinky mají cenu, mají být údajně z 9 karátového zlata. Díky za každý postřeh..

Odesláno (upraveno)

Nabizis tady hodinky, které neznáš, které jsi ani nevidel, které ti nabízí po telefonu nejaky bazarista ze zastavarny, nemáš ani fotky a údajně jsou z 9k zlata?!?! Super, díky moc :-)))

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
  V 15. 8. 2012 v 6:27, Bolthorn napsal:

Frantík: Ptám se hlavně jestli to někdo nezná, nebo jestli to má nějakou cenu, jako značka!

To ti tezko bez jakychkoli fotek, popisu, detailu, stavu, atd. nekdo rekne. To ti snad musi byt jasne.

Odesláno
  V 15. 8. 2012 v 6:27, Bolthorn napsal:

Frantík: Ptám se hlavně jestli to někdo nezná, nebo jestli to má nějakou cenu, jako značka!

To ti tezko bez jakychkoli fotek, popisu, detailu, stavu, atd. nekdo rekne. To ti snad musi byt jasne.

Odesláno

Zkus jeste foto strojku, zda tam nebude nejaky pekny stroj od dobre hodinarske znacky. Spise tam ale bude "noname" strojek, takze jako hodinky to zadnou cenu mit nebude. A jako 9k zlato asi take moc ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...